Siivouspäivän löytö

Tickle Your Fancy

Viime viikolta unohtunut postata tää asu :) Yksi mikä oli myös unohtunut on toi neule. Itseasiassa se oli päätynyt vaatekaapin perälle ja pursunut takaseinästä puoliksi ulos, niin ettei koko neuleesta näkynyt kuin pieni pala. Eli ihan ymmärrettävää miksi oli "unohtunut". Kyseessä on kuitenkin Vero Modan Very-mallisto ja neuleen löysin keväällä Helsingin siivouspäivästä!

Sitä kun viettäis siivouspäiviä useemmin kotonakin nii saattais löytyä näitä siivouspäiviltä tehtyjä löytöjäkin, ehhh.

 pipo Asenne*, takki Pull&Bear, paita Vero Moda, nahkahame Ivyrevel*, aurinkolasit Monki*, koru Cubus, nilkkurit Din Sko

 

T.Sara

Kommentit

Joan (Ei varmistettu)

Mullakin oli just vaatekaappien siivouspäivä kun keräsin kirpparille myytävää ja tein vaikka mitä löytöjä :D Mun kaappi ei ollut kyllä kuitenkaan syönyt mitään tyylikästä taikka oikeestaan ne tyylikkäät mitä yllärinä löysin olivatkin liian isoja ja menivät sinne kirpparille :) Mutta ainakin voi olla taas ylpee laihtumisestaan ja siitä että siellä kirpparilla on oikeesti hyvää ja laadukasta tavaraa myytävänä, jota ei varmana tarvi sieltä pois rahdata! :) Peukut pystyyn! Nyt ois kaapissa tilaa uusillekin taas <3 raha kelpais kyl nii mielellään näin joulun alla! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heei onnittelut laihtumisesta ja kovasti tsemppiä kirppikselle :) Varmasti menee hyvälaatunen kama! :)

ellu (Ei varmistettu)

Hups, sama ongelma :) pitäis kans siivota vaatekaappi useammin! Miten sä muuten otat kuvasi ? Onko sul kuvaajaa ja missä muokkaat niitä, jos muokkaat :)

saratickle
Tickle Your Fancy

sitä ei kai liian usein voi tehdä! joku aina ottaa. Poikaystävä, sisko, kaveri... :)

Kaisla (Ei varmistettu)

Toi hame <3<3 voi että houkuttais tilata, mut tälläselle paksujalalle ei kyllä sovi noin hyvin kun sulle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

höpö höpö!! Tää on ihan mun lemppari :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Hahaa joo, se kiva fiilis kun vetää kaapista puoli hyllyllistä alas ja löytää sieltä takaa viis vaatetta ja sanoo ääneen "ainii mul oli tääki", ja sit seraavana päivänä heti "MUL EI OO VAATTEITAAAÄÄÄHHYYHYY" :D
Vitsi mä tykkään tosta asusta! Ja voisit tehä vaikka postauksen jossa jakaisit muutaman erilaisen aterian ohjeet, esimerkiksi toi instagramista löytyvän couscousin reseptin mä mielelläni haluaisin! Olettaen että se oli hyvää.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahah TUTTUA!! Kuule nyt tulee nimittäin helppo resepti! Kävelet kaupan pakastealtaalle ja nostat sieltä Finduksen Simply Green Quinoa Saladin. Lämmität mikrossa ja BOOM (tää on siis se couscous salaatti :D)

emmainkeri (Ei varmistettu)

No voi perkele :DD se pitää sit vissiin testata, tänks!

maija (Ei varmistettu)

Hellou! Vitsi miten ihana hame, mitä kokoa on jos saa kysyä? :) oon melko samaa kokoluokkaa kuin sinä ja himottaisi tilata tuo kaunokainen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää mun hame on M, mutta tä on kyllä liian iso mulle. En hirveesti stressaa näistä eli sittenpähän on vähän löysempi vyötäröltä, mahtuupahan ainakin villapaita väliin :) Mutta tilaa ehdottomasti S!

Kommentoi