silence

Tickle Your Fancy

Ajettiin tänään Ellin kanssa töiden jälkeen varmaan tunti Espooseen Nuuksioon johonki metsän keskelle, jossa oli maailman kaunein pikkujärvi. Niin mieletön fiilis, niin lämmintä vettä, niin ihanaa luontoa, niin ihanan hiljaista, oooh! Uitiin tonne bonttoonille ja hengailtiin vaan siellä ja ylistettiin tätä paikkaa. Mä muutan tonne

kiitos ja kumarrus

Ps. mä haluun tuoksua tämmöselle lampivedelle AINA!!

T.Sara

Kommentit

sonjjj (Ei varmistettu)

missä siellä on tommonen ihana kunnon laituri!

sonjjj (Ei varmistettu)

missä siellä on tommonen ihana kunnon laituri!

Suvi (Ei varmistettu)

Ah, Espoo <3 Sieltä voi löytää niin ihania rantoja, jos vaan tietää mistä etsiä. :) Mutta hrrr, vesi näyttää kylmältä!

http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Jennifer (Ei varmistettu)

Huh sä oot muija hyvässä kunnossa ;) anna vähä vinkkei pepputreeniin :)

jj (Ei varmistettu)

kattilajärvi?:D

allu (Ei varmistettu)

laita sara useemmin bikinikuvia niin jää ihrajalka yms-kommentit vähemmälle!! ;)

sara.tickle (Ei varmistettu)

sonjjj, tää oli kattilajärvi, niin spö nimiki mä en kestä!!

Suvi, :) toi oli tosi tosi lämmintä!!

Jennifer, haha kiitos ja höpsis :)

jj, JOO :D

allu, haha

Annika.aa (Ei varmistettu)

Siis ihan tajuton kroppa Sara!! Nää kuvat antaa hyvää puhtia tän päivän salitreeniin ;D Enkä muuten tajua miten kukaan voi nähä noita reisiä läskinä ees farkut jalassa :DD

Sita (Ei varmistettu)

En kestä kuin ihana kroppa sulla on!! Lähen nyt Pumppiin heipa :)

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

http://disaster-in-mind.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

I like your blog so much!
You are amazing! :)

pikkumyy92 (Ei varmistettu)

laitas joskus joku sellanen postaus et sinä vuos sitten ja nyt.. vaikka kuvia edestä-sivulta ja takaa.. haluan nähdä kuinka paljon kehityit siinä vuoden aikana lihaskunnossa.. nimittäin muutuit ihan silmänräpäyksessä noin lihaksikkaaksi ja peppua tuli varmaan kymmenen kiloo enemmän, hyvällä tavalla ;) söitkö jotakin lihaksia kasvattavia juomia tai yms.. tällänen postaus olis kiva :)

Step up (Ei varmistettu)

Kommentoin nyt tähän kun toivon että jokainen pahansuopa läskikommentteja heittelevä ääliö lukee: anteeksi mitä helvettiä??? Äijät ehkä joskus heittelevät jotain 'massakausi' juttuja pienellä vitsillä, mutta ihan oikeesti, yksikään sivistynyt tai vähemmänkin sivistynyt ihminen ei kommentoi naista lihavaksi! Ei sillä että miehiäkään.. Edes niille oikeasti ylipainoisille! Aivan sairasta yrittää pilata terveen, elämäniloisen nuoren naisen minäkuvaa!! Sarakin on ihminen, kyllä se nyt satuttaa kun aina tollaista kommenttia tulee! Mitä helv---- te haluatte? Obviously pilata päivän ja tuntea itsenne niin pirun paljon paremmiksi ja kauniimmiksi, oletteko miettineet, että jonkun herkemmän kohdalla tuollainen aiheuttaa jopa pysyviä vaurioita? Syömishäiriöitä ja vääristynyttä vartalonkuvaa? Käyttekö heittämässä jokaiselle tuntemallenne lisää lihasta saaneelle kommenttia, 'oon btw täs vähän tsiigaillu et on tota läskiä päässyt kertyy, hyi vittu!'. Menkää nyt jumalauta itseenne tai jos ette kynene niin muualle ihailemaan vaatekauppojen mallinukkeja, tai kirjoitelkaa anoreksiapotilaille ihailukirjeitä! Jotenkin epäilen ettei siellä ruutujen takana huutele yhtään salitreeniä tekevää jumalatarta, mut enpä minäkään tuomitse teidän kroppianne! Naisvartalo on aina kaunis, eläkää ja antakaa muiden elää. Olisko mitään? Ei edes paljon pyydetty. Tsemppiä sulle Sara, luojan kiitos olet terveitsetuntoinen etkä välitä. Ihanaa kesää!

nanette (Ei varmistettu)

Espoossa ihania järviä ja uimarantoja. Terv. Tyytyväinen espoolainen. :)
Itse käyn paljon Luukissa. Mutta Luukin lähistöllä myös paljon ihania pikkupaikkoja, vesi niin kirkasta että näkee pohjaan ja aina lämmintä vettä.

martta (Ei varmistettu)

Mutta hei. Eiköhän jokainen terveen minäkuvan omaava henkilö osaa jättää ne läskikommentit omaan arvoonsa. Varsinkin nämä tyypit, jotka oikeasti saavat sitä lihasta, eikä läskiä. Joillakin ihmisillä (yleensä nää nuoret) sinne pääkoppaan on jostain harmillisesta syystä vaan iskostunut se ajatus, että ihmisen kehoon ei voi tulla mitään muuta kuin läskiä. Heti jos kuka tahansa saa vähän muotoja ja lisää painoa, niin sen on pakko olla sitä turhaa tavaraa. Läskiä. Vaikka joidenkin kohdalla se oikeasti on sitä lihasta.

Huhheijaa, kyllä on ikävää, miten yhteiskunta ja media saa hallittua ihmisiä ja ihmisten ajatuksia.

lllotta (Ei varmistettu)

Sulla on ihana kroppa! Ja tuo peppu, wau! Jaksaispa sitä itsekin treenata itsensä tuon näköiseksi. Taidankin lähteä tästä lenkille, vaikka siellä vähän sataakin.

hmmh (Ei varmistettu)

Vaikka olis kuin hyvä kroppa niin en kyllä itteäni noin esittelis... kunniallisuus on veteen piirrettyviiva ja kuuluu myös hyvään tyylitajuun.

pipsa (Ei varmistettu)

kattilajärvi, rakkaus ♥ ehdottomasti paras!

Kommentoi