SILVER NAILS

Tickle Your Fancy

 

Iso peukku nousee kynsilakoille, joissa kuluminen ei näy juuri ollenkaan. Lue kynsilakoille, joita tarvitsee päivittää ehkä kahden viikon välein ja silloinkin lisätä lakkaa vaan aiempien päälle :D Kyllä, olen laiska näissä jutuissa + kynsilakanpoistoaineeni on tilapäisesti loppunut (=ollut loppuneena jo useamman viikon).

 

T. Sara

Kommentit

minni (Ei varmistettu)

Nätit kynnet, pitääkin katsoa jos ostaisi itselleen joululahjaks tuollasen! :) Toinen joka toimii tälläsillä (mun kaltasilla..) laiskoilla tyypeillä on Lumenen geelikynsilakoista se vaalea, oisko joku 008 sävy - pysyy hyvin ja sitte kun alkaa karisemaan, niin ei näy törkeesti se lakan kuluminen (paitsi jos tarkasti kattoo :D).

Postaukset, joita oot tehny ruokaan/ruokavalioon liittyen on aina ollu mun mieleen. Toivottavasti niitä nähään lisää lähiaikoina! Jos olen oikein ymmärtänyt, sinullakin on ollut joitain ongelmia (?) vatsan kanssa. Kirjotit vähän aikaa sitten maidottomasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta. Olisi mukava kuulla lisää aiheesta. :)

Ihanaa joulun odotusta, oot huippu!

saratickle
Tickle Your Fancy

Loistava joululahjaidea! :) Ruokajuttuja tulee varmasti lisääkin! Sanotaan, että gluteeniton, maidoton ja sokeriton ruokavalio toimisi vatsan puolesta aivan tosi hyvin. Kyse on nyt minusta, joka en välttämättä jaksa siirtyä sille puolelle kokonaan! :D Vähentäminen on kyllä myös helpottanut. Näistä varmasti kuullaan juttuja vielä! :)

Janette (Ei varmistettu)

Oon tekemässä blogiini postausta mun suosikki blogeista, joten kyselisin saanko käyttää blogisi kuvia?
Ilmoitan, kun postaus on valmis :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Totta kai! :)<3

Kommentoi