Sisäinen teräsmummelini

Tickle Your Fancy

Uskon siihen, että meissä jokaisessa asuu sisällä vahvuus. Sellainen pieni teräksinen eukko, joka nostaa päätään aina tarvittaessa. Toisilla se välittyy ulospäin vahvemmin, toisilla se ei uskalla näyttäytyä ollenkaan. Mutta, meillä kaikilla on se.

Itse olen niin onnekkaassa asemassa (välillä pitää ihan nipistellä), että olen saanut tukea ja kannustusta läpi elämäni. Olen kasvanut rakastavassa ympäristössä, jossa arvot ovat olleet yhtenäiset ja unelmointi sallittua. Läheisten lisäksi myös tuntemattomien ihmisten inspiroivilla tarinoilla ja rohkaisevilla sanoilla on ollut hyvinkin merkittävä rooli elämässäni. Tiedättekö kun lukee jutun tai katsoo dokumentin tuntemattomasta ihmisestä, joka hankalasta elämäntilanteesta huolimatta jaksaa olla optimistinen, vilpitön ja periksiantamaton. Siinä hetkessä sitä vaan päättää, että perhana, minä haluan olla toi tyyppi, ja minähän myös aion olla toi tyyppi! Tai kun asiat menee huonosti ja pelottaa, ja juuri silloin joku tulee sanomaan sinulle, että hei, sä pystyt siihen. Tulee kylmät väreet pelkästään kun ajattelee näitä hetkiä.

Kaikki nämä luetut tarinat ja vastaanotetut rohkaisukommentit ovat vieneet minua oikeaan suuntaan ja palanneet mieleen heikkoina hetkinä. Ihminen on laumaeläin, ei meitä ole tarkoitettu elämään yksin. Toisten tuella ja tarinoilla on todellisia supervoimia. Ne ovat sisäisen teräsmummelini pääravintoa. Silloin kun on tuntunut, ettei omat jalat kanna, toisten sanat ja tarinat ovat kantaneet.

Olen aina arvostanut niitä ihmisiä, jotka toteuttavan intohimoaan. Oli kyse sitten työstä tai harrastuksesta, niiden omien juttujen löytäminen on minusta elämän tärkeimpiä asioita. Mitä järkeä on kuluttaa oma elämänsä asioiden parissa, joista ei aidosti nauti? - Ei yhtään mitään. Jokaisella meillä on oikeus onnellisuuteen. Elämä on nyt, ei huomenna, ei ensi kuussa tai ensi vuonna. Se tapahtuu juuri nyt ympärilläsi. On aika kaivaa sisäinen vahvuus esiin ja käyttää se oikein. 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Ps. Haluan vielä vinkata teitä, että nyt jos koskaan kannattaa kertoa oma tarina ja rohkaista sillä muita. Elloksen StrongWomen -hyväntekeväisyyskampanja antaa nimittäin jokaisesta kerrotusta tarinasta 1 euron hyväntekeväisyyteen. Tehdään yhdessä hyvää. Lisätietoja täällä. <3

 

xx Sara

Kommentit

tiltunen
04:02 am

Kiitos! Tarvitsin tätä juuri nyt :) hankala vaihe elämässä päällä, mut kiitos tämän, jaksan taas yrittää tänään vähän kovemmin.

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3

Kommentoi