SKI & YOGA IN ÅRE

Tickle Your Fancy

 

Åren aurinkoinen laakso, joogatunteja gurun opastuksella sekä upein vuoristomökki, jossa olen koskaan yöpynyt. Omaa kokkia unohtamatta! Kuulostaa miltei liian täydelliseltä ollakseen totta.

Majaillaan parhaillaan Peak Performancen kanssa heidän synnyinkaupungissaan Åressa ja yövytään vieläpä merkin omassa vuoristomökissä. Paikalla on jengiä kaikista Pohjoismaista, ja mukaan mahtuu myös tällä hetkellä Tukholmassa asustava, ihan mieletön joogaopettaja Shay Peretz (joka huom uskaltautui eilen ensimmäistä kertaa ikinä rinteeseen!).

En tiedä milloin viimeksi olo olisi ollut niin raukea kuin eilisen laskupäivän + kahden tunnin joogasession jälkeen. Vielä kun sai vatsan täyteen viereisestä järvestä ongittua lohta ja perunamuussia, olin kirjaimellisesti nukahtaa illallispöytään. Ah, täällä viihtyisi vaikka kuukauden. Tai kolme.

 

 

xx Sara

Kommentit

Mökki :D

Toihan on linna!! :D Jäätävän siisti!

 

https://faijahommia.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

No kieltämättä :D <3

laura.k.a

Ah näyttää niin ihanalta!! En itekkään pistäisi pahakseni tollasta reissua, Åre on ihan super mahtava ja viihtyisä paikka ja toi mökki näyttää niin upealta!! Kateeks käy! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Åre on vaan jotenkin niin sairaan tunnelmallinen <3

Kysyjä (Ei varmistettu)

Hei. Näyttää ihanalta. Miten saatkaan vangittua kuviin niin ihanan näkösiä hetkiä. Onko sulla muutes kamera aina lasketellessa mukana vai millä sinä kuvailet? :)

Kommentoi