Skiffer - Paras pizzeria

Tickle Your Fancy

Mulle on alkanu muodostumaan suosikkiravintoloita Helsingissä ja päätin, että heitän muutamista juttua tännekin!

Erikoisista pitsoistaan tuttu Skiffer löytyy Helsingistä sekä Erottajalta että Liuskaluodolta. Jälkimmäiselle pääsee ainoastaan veneellä. Ja mitä sitten tarkoittaa se "erikoinen"? Sitä, että pitsoista löytyy täytteitä aina mansikasta banaaniin!

Paikka on melko hypetetty, mutta ei turhaan. Trendikäs sisustus pienellä merellisellä twistillä, sekä legendaarisen soikeat, erikoisia täytteitä sisältävät pizzat ovat täydellinen yhdistelmä! Tänne on kiva tulla kun on kylässä ulkopaikkakuntalaisia kavereita :)

Pitsojen hinnat liikkuvat 14-20 e välillä. Mansikoita, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä sisältävä Soigno on ehdoton suosikkini! Kovana kakkosena tulee Surf & Turf. Banaanipitsa sen sijaan ei iskenyt.

Löytyykö muita skifferfaneja? :)

Äiti söi Formaggion, joka sisälsi viikunoita, juustoja, pähkinöitä ja tryffeliä

 

T.Sara

Kommentit

memmi (Ei varmistettu)

Ooooh tuo formaggio kuulostaa taivaalta! Koska pähkinät ai että, samoin juustot ja viikunat, todennäkösesti myös tryffeli uppoo tähän naisee :D Ois kyllä kiva maistaa jotain vähän erilaisempaa yhdistelmää. Luultavasti tykkäisin hirveesti, koska mulla on muutenkin tapana välillä sekottaa vähän kyseenalasesti ruokia keskenään... :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Äiti ainakin kehui tota! :) Suosittelen käymään, ihanan erikoisia pizzoja!

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Olen ehdottomasti samaa mieltä! Skiffer on mahtava paikka! Mitä mieltä olet Puttesin pizzoista? Nehän äännestettiin vuoden parhaaksi oliko se viime vuonna. Lingon pizzat ovat myös hyviä. Skiffer saa +:n myös merellisestä sijainnistaan.

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

En oo käynyt vielä kummassakaan! Ehdottomasti mentävä! :) Liuskaluoto on ihana paikka!

Lali (Ei varmistettu) http://www.cestlali.com

THAT LOOKS SO, SO, SO DELICIOUS!
Happy, happy from Germany, Lali

KristaEmilia (Ei varmistettu)

Joskus olen kuullut jonkun puhuvan tästä paikasta, mutta aina kun on reissannut Helsinkiin niin ei siitä ole enää ollut puhetta. Ensi kerralla pitää kyllä mennä testaamaan tää paikka! :) Pitsat näyttää toooooosi hyvältä! :P

Kommentoi