skin care

Tickle Your Fancy

Jyy nou mii, meikä ei paljon kirjottele ilmaistuotteista blogissa, PAITSI jos ne on tosi hyviä (tai överisöpöjä, cmoon)! Oon jo kauan aikaa sitte saanu tämmösiä tuotteita blogin kautta kotiin testiin ja päätimpäs nyt vinkata näistä koska oon todennu hyviksi :) Kuulkaahan

Neutrogenan tää greippisarja a) tuoksuu ihan törkeen hyvältä ja b) toi kasvorasva on huippu c) noi muutki on hyviä

samoin hyväksi todettu Vichyn kuivan ihon kasvovoide, word!

Onkos tuttuja teille? Jos teillä tulee jotain muita hyväksi todettuja ihonhoitotuotteita mieleen niin vinkkailkaa ihmeessä :) Näistä on aina hyötyä siinävaiheessa kun lähtee perinteisen ulapalla sotkemaan sinne Sokokselle

 

T.Sara

Kommentit

nanette (Ei varmistettu)

Joo se on tosi ärsyttävää ku lähtee kosmetiikka ostoksille, eikä yhtää tiedä mikä olis hyvä ja mitä kannattais ostaa :D
Nyt mulla on hakusessa hyvä kuivashampoo, mun mielest ne haisee aina nii pahalta. Ois kiva löytää sellane joka ei haise. (Jos joku tietää hyvän, ni kertoo.)

nanette (Ei varmistettu)

Joo se on tosi ärsyttävää ku lähtee kosmetiikka ostoksille, eikä yhtää tiedä mikä olis hyvä ja mitä kannattais ostaa :D
Nyt mulla on hakusessa hyvä kuivashampoo, mun mielest ne haisee aina nii pahalta. Ois kiva löytää sellane joka ei haise. (Jos joku tietää hyvän, ni kertoo.)

Herminica (Ei varmistettu)

Lumenen kasvojenhoitosarjat oman ihotyypin mukaan, itselläni se C vitamiinisarja :) + sitten niitä Yves Rocherin, The Body Shopin, Herbinan ja Biothermin tuotteita :) Nuo oon kaikki todennu huipuiks :)

http://lolimte.blogspot.com

Pihla (Ei varmistettu)

Millanen ihotyyppi sulla on?

Fevejii (Ei varmistettu)

Batiste XXL Volume. Kicksistä saa.

Oona (Ei varmistettu)

Vichyn tuotteet on loistavia! Oon itse kokeillut tota Idéalia-voidetta myös, aivan mieletön hehku tulee iholle ja sopii meikin alle aika kivasti. Mun iho ei kestä Neutrogenan tuotteita.. :/

suvi (Ei varmistettu)

Noi on just niitä ns. Huippuja! Itellä kans ollu jo yli vuoden käytössä toi sarja (oranssi), nyt vaa oottelen että putelit alkais tekee loppua nii pääsis ostelee tota pinkkiä, jossa myös tuoksu... koska noi oranssit ei oikee tuoksu hyvälle, etenki kasvovesi haisee karmeelle, mutta näitä kannatan! :))

annna (Ei varmistettu)

siirryttekö takaisin bloggeriin kun suosikki lopettaa joulukuussa?vai kenties indiedaysin alle?=)

.. (Ei varmistettu)

hei voisitsä linkata tänne sen sun dokkarin mistä sä tos vähänaikaa sitte puhuit?

Pullero (Ei varmistettu)

Sulla on ihana blogi! Kysyn nyt vain, että ootko siis päättänyt olla kertomatta sukunimeäsi blogissa? Ja oon muuten kokeillut noita Neutrogenan tuotteita, ja ne saa ainakin mun ihon hehkumaan! (:

haidi (Ei varmistettu)

Oli ihan pakko tulla hehkuttamaan sun blogia nimenomaan sen takia ettet kirjota usein ilmaistuotteista! Muut blogit on ihan täynnä ilmaistuotteiden esittelyjä, mutta sun blogi on persoonallinen, ilonen ja tuo aina hyvän mielen! Sulla ihana tapa kirjottaa! Joskus kuitenkin sallittakoon ilmaistuotteista kirjoittelu, varsinkin jos ne on söpön värisiä.. :) KIIIITOS ihanasta blogista!

halinalle (Ei varmistettu)

Aivan ihana blogi :) Olen aivan sanaton :D Löysin tämän blogin vasta vähän aikaa sitten ja olen jäänyt koukkuun :D Luin blogin aivan alusta alkaen tähän päivään asti ja olen saanut niin paljon uusia aivan ihania vaate- ja asu-ideoita ja paljon uusia mahtavia treeniliikkeitä! <3 Kiitos paljon! :) Jatkan ehdottomasti blogin seuraamista! Piristävää alkavaa viikkoa sinne! :)

Kommentoi