THE SKIRT

Tickle Your Fancy

Tämän kesän villityksiä osa aika mones: minihameet. Etenkin kaikki joihin liittyy mokka tai hapsut. Ja parhaimmat pisteet saavat tietysti ne mallit, joista löytyy molemmat. Arvatkaa minkä numeron, asteikolla 1-10, tämä yksilö onnistui kahmimaan? JEP!

Ps. pahoitteluni tankotanssikokeilun jälkilahjana saaduista mustelmista. Niitä on edelleen paljon, vaikak tunnista on kohta kaksi viikkoa :D Ja tällä hetkellä mustelmien kaveriksihan on saatu vielä kymmenkunta puremaa paarmoilta, ja vieläpä toinen mokoma hyttysiltä (aa tosiaan, kusiaisia unohtamatta!). Viikonlopun häihin pitkä helma/lahkeet, kiithoooos.

Pps. nettiyhteys on tällä hetkellä niin käsittämättömän heikko, että kommentteihin vastaaminen (jopa niiden näkeminen!) on täysin mahdotonta. Hevossaaressa ei tunneta 3G:tä, vaikka verkkokuva muuta väittääkin :D Vilkkuva E ja Ei verkkoa ovat lähempänä totuutta (ne ovat siis totuus). No katsotaan mikä tilanne on huomenna, nyt sormet ristiin, että tämä postaus menisi läpi!

top Cubus // skirt Gina Tricot // hat Gina Tricot // sandals Dinsko

Pictures: Martina Martiala

xx Sara

Kommentit

Mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi

No nyt on hame!! *sydänsilmäemoji*

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe EIKÖ! :D <3

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Täydellinen hame!!
Oon niin HIMOINNUT mokkaista hapsuhametta täksi kesäksi, mutta... eipä tää oikeen kesä oo ollut, joten se hameiden ostokin on vähän jäänyt. Vääähän harmittaa, mutta eiköhän tästä selviä. Toivon sormet ja varpaat ristissä, että ens vuonna jatkuis vielä tää ihana mokkatrendi! Tai jatkui tai ei, ostan mokkahameet silloin. Piste.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh I know. Meitsi on välillä turvautunu sukkiksiin, mikä näin heinäkuun loppupuolella toisinaan lievästi sanottuna ketuttaa :D

Ihan varmasti trendi jatkuu, jos ei niin jatketaan!

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Vautsii iiiihana asu ja hamonen :)))

Kommentoi