SLOVENIA ROADTRIP

Tickle Your Fancy

 

Se taisi olla joku tavallistakin karumpi juhannussää kun päätettiin, että ensi vuonna lähdetään juhannuslomille johonkin muualle. Viime vuonna vietettiin juhannusviikko Montenegrossa ja tänä vuonna suunnattiin samalla porukalla Sloveniaan.

Meikäläisen sloveniakipinän aiheutti aikoinaan Suvi Höydenin Euroopan autoloma. Muistan vieläkin kun seurasin heidän parin vuoden takaista roadtripia silmät pyöreinä. Silloin kiinnostuin Itä-Euroopan kohteista, mutta erityisesti kuvat Sloveniasta jäivät mieleen. Turkoosit järvet, hulppeat vuoret, vehreät metsät ja vesiputoukset - paikka vaikutti aivan mielettömältä.

Takana on kolme yötä Sloveniassa, eikä mielikuva maasta ainakaan huonommaksi ole mennyt. Päinvastoin. Etäisyydet ovat sopivan lyhyitä ja nähtävää on paljon. Bledissä ja Bohinjissa on tullut vietettyä aikaa. Eilen koukattiin Italian ja Itävallan kautta Boveciin ja Soca joelle, jonka ympäristö on ollut tähän mennessä oma suosikkini. 

Tälle aamupäivälle suunniteltiin rentoa aurinkolöhöilyä ja iltapäivällä edessä vaellusta. Ihanaa juhannusta tyypit! 

 

 

xx Sara

Kommentit

Aleyna (Ei varmistettu) https://reilukirpputori.fi/blogi

Vau Kaunis Paikka!

saratickle
Tickle Your Fancy

Todellinen helmi!

jennia (Ei varmistettu)

Hei,

Voisitko tehdä postausta sun suosikkipodcasteistä? Oon innostunut niistä viime aikoina, joten ois kiva saada suosituksia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, kiva kuulla! Kiitos postausideasta!

HannaK. (Ei varmistettu)

Moikka! Voisitkohan tehdä jonkin koostepostauksen tästä reissusta, missä paikoissa kävitte yms, tämä voisi loppukesästä olla potentiaalinen kohde, kun on matkan mietintä vielä työn alla. Samoin kiinnostaisi kokemukset auton vuokrauksesta, siinä kun äkkiseltään tuntuu olevan jos jonkinlaista kiemuraa (vakuutuksia, eri kuskeja) :)

windows 8 product key (Ei varmistettu) https://produkey.oneminutesite.it/

Thanks, you guys that is a great explanation. keep up the good work in your granite blog.

Kommentoi