Socks + sandals

Tickle Your Fancy

Elämäni ehkä yksi tuskallisimmista kävelymatkoista tapahtui viime viikolla. Fiksuna tyttönä päätin pukea kauppareissulle mekon. Neljännen kerroksen ikkunasta omin silmin tehty keliarvio osoittautui lämpötilan puolesta ihan toimivaksi, mutta siihenhän se sitten jäikin. Morjes mikä tuuli!! Kevyen liehuva kukkahame yhdistettynä trombimaiseen sääilmastoon ja isoon laukkuun = pakokauhu. En millään pystynyt samaan aikaan pitämään leveää hamettani alhaalla ja jättimäistä laukkua olallani. Yhdessä vaiheessa päätin vaan olla välittämättä, ihan sama!! Nohjoo, kyllähän siinä alkoi taas suhteellisen nopeasti välittämään, kun helma oli kohta korvissa ja autot tööttäsivät vieressä. Eli jatkossa huomio, ei tätä settiä tuuleen, muuten kyllä jatkoon ja suoraan teatteriviikonloppuun. Kiitos.

Mitä mieltä sukat ja sandaalit yhdistelmästä?

bomber jacket Motel Rocks* / t-shirt Gina Tricot / dress Indiska* / sandals Vagabond / glasses Cubus

Translation: Here's a tip: if it's a windy day, don't wear a skirt like I just did. Thank you.

T. Sara

Kommentit

Niina (Ei varmistettu)

Ihana asu, mutta en kyllä tuu koskaa lämpenee noille sukille sandaaleis.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

tää tulee kyllä jakamaan mielipiteitä, aina!

Anna (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Hei asu on muuten tosi kiva, mutta en oikein ole varma sukkien ja sandaalien yhdistelmästä. Tykkään kuitenkin erityisesti asun hameesta sekä tikkitakista. Ihanan tyttömäistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :)

sanna laajavaara (Ei varmistettu)

Moi. Käytän sukkia just noin töissä , mulla sandaalt koko vuoden jalasssa. Voisin kyllä käyttää niitä noinkin ei paha, varsiskin kylmällä

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti! :)

annika (Ei varmistettu)

ei oo hyvä kyllä tuo yhistelmä. :s

Heinis (Ei varmistettu)

Siulla on ihana tyyli, mutta nuo kengät on miusta jotain ihan kaameeta! :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha! No kaikesta ei voi pitää, ei millään :)

Liisa (Ei varmistettu)

Tikkitakki tosi jees! Hame kyseenalainen, vähän tunkkainen, mutta ilman sandaaleita menis varmaan paremmin. Niin, ne sandaalit. .... En tiedä mitä sanoisin, paitsi että ne ovat mielestäni Jäätävän hirveet, sukilla tai ilman. Niitä ei voi mikään pelastaa, paitsi kenkäsilppuri, ei niitä voi mikään rumentaakaan, koska ovat itsessään jo niin kamalat :D Onneksi nämä on mielipideasioita ja kaikki saa pukea mitä haluavat.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, mahtavan rehellistä, arvostan!

Milka (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

Sandaaleille iso peukku, mut täällä vähän samat fiilikset, että sukat ja sandaalit ei vaan mun silmään toimi sitten mitenkään päin, mutta makuasioitahan nämä ;-) Muulle kokonaisuudelle liputan!
http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Makuasioita nimenomaan :) Jes! (Y)

marjut (Ei varmistettu)

ah rakastan sitä miten rohkeesti uskallat yhdistellä noita kuteita. Kaikkihan tietää ettei sandaalit ja sukat niin kovin kaunis yhdistelmä ole, mutta toisaalta sehän se juttu onkin jos ne saa näyttää hyvältä:)

Muistan kun teit postauksen siitä, että et halua enää ns: "vanhoihin mittoihin" vaan olet ehdottomasti lihaksekkaamman kropan kannalla. Nyt kuitenkin silmiini vaikutat olevan melkein yhtä hoikassa kunnossa. Oletko tullut toisiin ajatuksiin? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos älyttömästi :)

Mun käsitys urheilussa on menny paljon enemmän fiilispohjalle. Mulla on menny maku kaikkeen ennaltamäärättyyn treenaamiseen ja siihen, että vaikka mieli tekisi lyhyelle juoksulenkille, pitää treeniohjelman mukaan mennä vetämään rankkaa jalkapäivää.

Mä haluan hyötyä urheilusta, ei toisinpäin. Nyt ei oo maistunut rankat salitreenit, vaan enemmän uudet lenkkipolut. Tämä varmasti näkyy kropassa, mutta en välitä siitä. Mikäli salikärpänen puree, menen sinne nostelemaan. Mikäli ei, pysyn kauempana :)

Emilia (Ei varmistettu)

Mulla tulee mieleen sukista ja sandaaleista sellanen suomalainen junttimies jolla on tennissukat ja sellaset tunkkaset sandaalit, mutta tää yhdistelmä toimii!! Sopii :-)

Tiina Susanna (Ei varmistettu)

Sukat ja sandaalit on ok, senhän jo Pradakin totes 2007
Ihanat kengät.

osta hameenhelmaan kylpyverhoissa käytettävää lyijynauhaa ja ompele se sinne käsin.
Ei helmat ole katossa.

Kommentoi