SOHO

Tickle Your Fancy

Tämä aika vuodesta on sään puolesta aika vaihtelevaa Nykissä. Välillä eletään Suomen kesää ja välillä taas saman maan syksyä. Tämänhän olisi tietysti voinut ottaa huomioon pakkausvaiheessa (laukku täynnä hameita...). Muutaman päivän takaisista 20c päivistä on tipahtanut lähes puolet pois, ja vaikka 12 astetta on kotimaan mittapuussa ihan mukavasti, tuntuu Manhattanin hyytävä tuuli luissa asti!

Päivä Sohon kaduilla vaati siis kunnon ennakkovarustelut: päälle kerroksia niin paljon kuin vaan löytyy (ja mahtuu), pipo päähän ja take away latteja käsiä lämmittämään. Näin oli erittäin hyvä. Ihana syyspäivä Sohossa :)

fur Gina Tricot* / beanie COS / pants JC / bag & Other Stories / roll neck Nelly* / sneakers Adidas (*=gifted)

 

Spending a typical autumn day at Soho! Shopping, eating and drinking lots of take away lattes! Love it!

 

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Samaa vaihtelevaa säätä koin itsekin kun vierailin Nykissä, se onkin yksi kymmenestä seikasta, jotka olen listannut kaupungin yllätykseksi: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/10/10-things-you-didnt-know-ab.... Sain kuitenkin kokea jopa t-paita päiviä lokakuussa, mikä oli ihanaa! Vietättekö siis Halloweenin siellä? :)

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on kyllä ihmeellinen paikka. Eilen saatiin hurrikaanin jälkimainingit rankkasateina ja tänään paistaa aurinko ja +22?!? :D

Kommentoi