Sohvasurffaajan tarina

Tickle Your Fancy

Sain eilen whatsapp kuvan äidiltäni. Kuvassa vanhempieni pihalla seisoo rinkan kanssa nuori mies, joka pitelee kädessään pahvista "Kotka" -kylttiä. Rinkkaan on kiinnitetty Tsekin lippu. Kuvateksti menee näin: "Mä tein sen. Poimin Porvoosta kyytiin tsekkiläisen nuoren miehen, joka on nyt suihkussa. Hän on meillä yötä. Kohta syödään ja huomenna hän suuntaa Imatralle."

Vanhempani kertoivat, että kyseessä on 21v geologian opiskelija Prahasta. Hän on matkalla Rovaniemelle ja oli muutama päivä sitten liftannut Tallinnasta purjeveneen kyytiin (!!). Edellisyön tyyppi oli nukkunut riippukeinussa kaverin pihalla Töölönlahden kupeessa ja käynyt aamulla vielä kokeilemassa suppaamista ennen Porvooseen liftaamista.

Vitsi mitä tarinoita, niin mieletöntä!! Koko juttu tartutti minuun matkakuumeen ja muistutti siitä miten paljon maailmaa on vielä nähtävänä. Oma rohkeuteni ei kyllä geologian opiskelijan tasolle riittäisi, mutta jotain voisin tehdä. Tästä tarinasta inspiroituneena päätettiinkin poikaystäväni kanssa ilmoittaa kotimme avoimeksi sohvasurffaajille. Ehkäpä saan vielä joku päivä uuden tarinan kerrottua teille :) Hihii, jännittävää!

jacket Nelly // back pack Gina Tricot* // shorts Levis, 2hand // shirt Ralph Lauren // sneakers Adidas* (*=gifted)

 

xx Sara

Kommentit

sanniiis (Ei varmistettu)

Mä olin viime viikolla yksin Gotlannissa vaeltamassa ja telttailemassa (asun kyllä Ruotsissa että en kuitenkaan ulkomaille lähtenyt.) Kukaan ei lähtenyt mukaan, joten menin yksin ilman mitään suunnitelmaa ja aina vaan toive että löydän leirintäalueen jotenkin. Pari kertaa tuli itkut kun kartta oli tippunut ö, kännykästä akku loppu mutta aina löytyi teltalle paikka ja ruokaa illalla. Viimesen 10km liftasin kun varvas meni ja tutustuin samalla mahtaviin mummoihin. Oli ehkä elämäni paras reisu\su, nukuin merenrannalla taivasalla ja katselin tähdenlentoja ja vaeltelin ympäriinsä helteessä, suosittelen kaikille tämmöstä pientä elämysmatkailua joskus! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Woah, kuulostaa upealta. Mehän voitaisiinkin alottaa sohvan vuokraus susta :D Mielelläni kuuntelisin tarinoita lisää!

Lahja (Ei varmistettu) http://lahjamaailmalle.blogspot.fi

Kun asuinpaikka vakiintu Helsinkiin ja vakityöt alkoi rajoittaa omaa reissaamista, aloin ottaa meille silloin tällöin sohvasurffaajia. Kiva harrastus, tulee tutustuttua ihmisiin eri maista ja kulttuureista ja samalla myös jaksaa itsekin käydä toisinaan Helsingin turistinähtävyyksissä tai inspiroituu muuten vaan uusiin paikkoihin. Suosittelen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi ihan loistavaa! :)

lisbuu (Ei varmistettu)

moi! sun blogia jo pitemmän päälle seuranneena ei voi sanoa sulle kun kiitos ja aamen!! en tiiä ketää muuta bloggaajaa, joka tois aurinkoista piristävää energiaa millä tahansa postauksella, koski se sitten vaatteita, miksipostauksia, väsymyspostausta tai etenkin treenaamiseen ja ruokavalioon liittyvää! urheilua on tullu harrastettua aina, mut sun ruokavaliopostauksien myötä on kolahtanu itelleki ruoan tärkeys iha uudella tavalla! jatka samaan malliin ja ilahduta lisää sun huikeella elämänasenteellas ja rennolla meiningilläs! toivottavasti sun energiaa ja hyvääoloa valuu myös muihinkin lukijoihi ja kanssaeläjiin :) ps. eka oikea kommentti ikinä, woop!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi veljet, mikä kommentti! Tuli niin tajuttoman hyvä mieli tästä, että KIITOS!! Ihana ihana kuulla :')

Ja mahtavaa, kun rohkenit kommentoimaan. Se ei todellakaan ole helppoa, tiedän! :) Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

Suvi K.
Sisunainen

Purjeveneisiin liftaaminen on vissiin tietyissä piireissä ihan tavallista. Kanariallakin kuulemma hengaa paljon porukkaa venesatamissa etsimässä kyytiä Amerikkaan. :o

saratickle
Tickle Your Fancy

omg!!!

Miii (Ei varmistettu)

Tulipa hyvä fiilis tästä postauksesta! :) Uskaltaispa sitä itekin vaan ottaa ja lähteä. Ehkä joku päivä.. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla :) Tosiaan, vielä joku päivä :)

moi (Ei varmistettu)

Sattumalta sinun äitiisi törmänneenä hänen työssään (sukuminestä tunnistin ja on teissä samaa näköäkin, josta varmistuin), en voi sanoa muuta kuin että oman äitini asuessa kauempana, menisin erittäin mielelläni sun äidin hoiviin yökylään! :D
Satuin vain kerran hänen asiakkaaksi, ja minulle siinä uudessa jännittävässä tilanteessa hän oli kyllä taivaan lahja! Harmitti, etten saanut hänestä "vakkari tätiä". Aivan ihana, lämmin ja juuri äidillinen, turvallinen tunne välittyi hänestä heti. Siinä on nainen paikallaan omassa työssään. Kulkuripojalla käynyt mahtava tuuri!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kauniita sanoja!!! <3 Alkaa itkettämään! Voi äiti ilahtuu kun kerron hänelle kommentistasi :)

Ps. Kulkuripoika ja äiti olivat käyneet aamu-uinnilla ja toripossoillakin :D 

Kommentoi