sooo 70's

Tickle Your Fancy

Harjottelu ja kaks duunia päälle, samoja kohtaloita kellään? Mulle aurinko paistaa just just toimiston ikkunoista ja 30minuuttia lounastauolla! Mut hei, pystyn perustelemaan likasta kämppääni sillä että imurointi ei oo sallittua 22-08 aikana, just se aika ku oon himassa! :D Tää on taas tää mun perus kesän alku tilanne ku hellekelit puskee päälle ja mä puhun vielä keväästä. Porukka on palanu ja osalla kunnon aurinkorajat, missä välissä?? Katellaa niitä mun rajoja sitte elokuussa

oli taas vähä hippimeininki eilen ku käytiin Teatterissa lounaalla :)

tykitetty on!! ja taas lähtee

Nyt nopeesti pari duunijuttuja ja sitte iltalenkki kiitos. Kympiltä tulee taas euroviisujen semifinaaleja, toivottavasti on yhtä hyvii biisei ku euro neuro :D Ps. Mä haluun ton soittoääneks. Pps. myöhemmin illalla täällä olis arvonta!

T.Sara

Kommentit

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu)

Ooi kohtalotoveri! Mulla kans harjottelu ja sitte duuni siihen päälle. Harjottelu loppuu kolmelt ja duuni alkaa neljältä ja se harjottelupaikka tosiaan 40 km päässä kaupungista :D onneks ei yhtää stressaa!

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu)

Ooi kohtalotoveri! Mulla kans harjottelu ja sitte duuni siihen päälle. Harjottelu loppuu kolmelt ja duuni alkaa neljältä ja se harjottelupaikka tosiaan 40 km päässä kaupungista :D onneks ei yhtää stressaa!

Tiia (Ei varmistettu)

ääää! epäreilua, ku oot niin äärettömän kaunis!! rakastan sun tyyliäs, se sopii sulle tosi hyvin ja sun hiuksias ja oot muutenki niin kaunis!! ja sun blogi on varmasti paras kaikista :-)!

:) (Ei varmistettu)

ihanaa että joku muukin kattoo euroviisut!! euro neuro oli niiin kamala että siit rupes kertausten jälkee jopa hieman pitämään :D asuuko muuten siskos vielä sun luona vai kämppäiletkö nyt taas yksin? :)

Hilla (Ei varmistettu)

Mihinkä asti sun harjottelu kestää eli toisin sanoen saatko missään vaiheessa kesää ottaa (ansaitusti!) vähän lungimmin? Ja palkkaat kato jonkun siivoojan, vaikka vaan yheksi kerraksi! Pientä luksusta arkeen ja samalla tuet kansantaloutta ;)

Ps. Hippityyli kuuluu kesään ja sopii sulle kun nenä päähän :)!

Katya (Ei varmistettu)

Ai saakeli mä meinasin kuolla myötähäpeästä ku kattelin euro neuro -esitystä. :DDDD

buaaah (Ei varmistettu)

näytät vanhalta mummolta..karsee hattu ja mikä toi mekko on :D
mikset joskus pukeutuisi johonkin normaaliin..vaikka simppelisti farkut ja t-paita ?
ja lenkkarit jalkaan..?
aina pitää soveltaa tommoset ihmeelliset hökötykset päälle ja toi kaulakoru :D :D
Vaikka asuukin stadissa niin silti..

nelli (Ei varmistettu)

Heippa, mua on jo vähän aikaa häirinny se että ootko vielä simonen kanssa yhdessä ja onko se vielä siellä mihin lähti (vaihdossa?) vai mikä on tilanne kun en oo ainakaa bongannu et siitä ois täällä kirjotettu? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Neiti punahilkka, oh nooo! i feel you! :D

Tiia, voi ihana! kiitos :)

:), haha joo oli huikee kipale :D yksin asun!

Hilla, joku siivooja ois aika kova juttu kyllä! Mä oon täällä vielä muutaman viikon :) kiitti!

Katya, :D sama täällä

buaaaah, :D kannattaakohan sun lukea sitte tämän tyylistä blogia

nelli, mä oon ollu sinkku jo piiiitkään :) mutta kohta simone tulee vaihdostaan, kiva nähdä pitkästäaikaa sitäki!

koira (Ei varmistettu)

mistä ovat vaatteesi? mistämistämistää?

Tiia (Ei varmistettu)

Heeei mä näin sut keskiviikkona aleksin vilassa. Siellä oli mös sun sisko. Eka kattelin, että tolla on ihan mahtava asu ja sit näin sun kengät! haha. Seurasin sit sua ja ehdin nähä, et olit siinä. Ei kuitenkaan ollu aikaa tulla moikkaamaan....olet ihanin! <3

Lali (Ei varmistettu)

Looks so beautiful. *

Lali from www.cestlali.com

Zam (Ei varmistettu)

Mä oon kuullu Bunny de Duracellista, sillä on kans hirvee kohtalo. Kuus kertaa enemmän duunia kuin muilla pupuilla......

mamemo (Ei varmistettu)

Mä yksinkertaisesti rakastan sun blogia. Osaat kirjottaa niin huolettomasti, mutta silti sun jokaisessa tekstissä on jujua ja sun omaa persoonaa. Se ei todellakaan tuu kaikilla luonnostaan. Pidä toi ! <3

Sari (Ei varmistettu)

täällä kans viimeset töitten palautus päivät paukkuu, luennoilla pitää istuu vielä kolmena päivänä ja sit meitsi rullaa lomalle! jauu. Mut sehän siinä just on, että puolet kavereista ja lomalla ja ihmiset alkaa ympärillä olee ruskeita, ISKEE PANIIKKI ! :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

koira, toi tunika on Vilasta ja hattu H&M :)

Tiia, heeey! voi vitsi ens kerralla :) kiitos mahdottomasti!

LAli, :)

Zam, hei mäki oon kuullu siitä!

mamemo, apua kiitos! :) ihana!

Sari, haha sehä se on :D hei mis mun loma on?

sini (Ei varmistettu)

Kyllä meillä saa ainakin imuroida yöllä :-) Tuo on just sama ku että suihkussakin saa käydä milloin haluaa.. Normaaleja elämisen ääniä saa kuulua! Itsekkin tee iltavuoroa toisinaan kymppiin asti, niin tottakai otan pitkän suihkun puolen yön aikaan ja useasti imuroinkin..

Kommentoi