Sortsikelejä (öö ei)

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

Kun mittari näyttää 20, taivaalta porottaa aurinko ja ehdit jo vähän innostua kesän alkamisesta niin johan tulee kolmen vartin päästä vettä taas niin samperisti ja ollaankin takaisin arktisen hyytävissä olosuhteissa. Menin tietysti kesäpäissäni pukemaan sortsit jalkaani, mitä oikein kuvittelin?! Voi pojat, milloin se kesä oikein alkaa!! :D Jalat aivan jäässä! Epäonneni sai jatkoa kun kävin kotimatkalla kaupassa hakemassa ihan vaan "öljyä, hedelmiä ja leivinpaperia" ja päädyinkin shoppailemaan ostoskärryyni kolmen repeämäisillään olevan muovikassillisen verran ruokaa, jota en jaksanut kantaa 20 metriä pidemmälle. Kotimatkaani liittyi vielä muutama kaatosadekuuro + kolmella eri julkisella (tuli samalla todistettua että kasi on kesän erikoisreitillä...) matkustamista. Siis lähikaupasta kotiin kolmella kulkuneuvolla. Ja huom. ehdin silti kastua.  Kyseiseltä reissulta litimärkänä kotiutuessani tilitin kylmää kesää, uupuneita käsivarsiani ja pysäkkejä, joihin ei ole rakennettu katosta ainoalle kotona olevalle tyypille, eli hoidossa olevalle koiralle. Sitten päädyinkin lukemaan Natan postauksen ja kaikki alkoikin tuntumaan taas aika normaalilta. Ihan hyvinhän mulla menee :)

Nyt vaan sadepäivämode loppuillaksi päälle. Orphan Blackia ja niitä kaupasta ihan kirjaimellisesti raahattuja herkkuja! Kivaa keskiviikkoiltaa!

kimono Monki* / top Brandy & Melville / shorts 2hand / sunnies Lindex / sandals here* (*gifted)

 

First time (hope not the last) I'm wearing shorts on this summer. Have to admit that it was a mistake, actually a big one. After leaving home it started to rain like crazy and I swear the temperature dropped like 10 degrees, goddammit :D Summer, we're still waiting for you here in Finland.

 

T. Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

OHMYGOD luin tekstiä ihan normaalisti mitäänsanomaton ilme naamalla ja sit tuli toi viimenen pätkä josta "ORPHAN BLACKIA" hyppäs mun silmille ja tein älyttömän äänen ja heilutin käsiä vammasesti :DD apua. En vaan olis arvannut että sä katsot sitä! Toinen mun kahdesta lempisarjasta, kolmoskauden finaalijakso sai taas itkemään tolkuttomasti, jes.. :D Tatiana Maslany on jumalainen näyttelijä.
Jaaaaaa ihanaihana asu! Olikohan muuta

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa! Mä oon vasta ekassa seasonissa, mutta hyvältä vaikuttaa :)

Martsa (Ei varmistettu)

Ai mitä?!? Onko se hyvä sarja? Jumittelin eilen ja tuijotin sitä netflixin etusivua (siinä pyörii se mainos) ja mietin et pitäiskö, oisko se hyvä, no en kuitenkaan ruvennut katsomaan.
Mutta tänään taidankin katsoa! Hihiii. Toi kauppaepisodi, voin niin samaistua sun fiiliksiin -_-

Hermina Jakupovic (Ei varmistettu) http://lolimte.blogspot.com

Voi... mä niin tiedän tuon. Toivottavasti löysit keinon nauraa kaikelle tuolle! :D Mua ainakin hymyilyttää nyt vaan täällä, tragikoomisuus on tätä kesää parhaiten kuvaava sana. Tragikoomisuus= yhtä monimutkainen ja kompleksinen kuin tuo sana jo itsessään. Täälläkin vedellään pääosin himpessä villasukat jalassa, partsilla peitoissa ja töihin samoissa farkuissa, mitä käytin talvella... Rusketusraidat näkyy ehkä tulevaisuudessa vielä, toivotaan näin! Kun vaan loppuis tuo jäätävä tuuli, niin kehtais hameessa kulkea ilman että hippulat vinkuu...!

http://lolimte.blogspot.com

sinaanna (Ei varmistettu)

Ihan sika kivalta näyttää taas kerran sun asu!! Oot kyllä sellanen inspiraation lähde että ei oo toista!

Kommentoi