IN SPAIN WE WEAR RED

Tickle Your Fancy

 

Jos brunssille tekee mieli lähteä vartalonmyötäisessä punaisessa mekossa, niin sittenpähän lähdetään! Juuri tytöille tuossa tilitinkin, etten tiedä milloin viimeksi olisin pukeutunut näin useasti mekkoihin tai hameisiin. Tai korkoihin! Jopa pidempiä päiviä on viime viikkojen aikana taittunut korollisissa sandaaleissa, mikä on siis suuren suuri harvinaisuus meikäläisen kohdalla.

Tekee vaan mieli ottaa kaikki irti näistä kuivista kaduista ja lämpimistä päivistä. Pukeutua mekkoihin ja avokkaisiin, vielä kun tarkenee. Eiköhän jatketa samalla linjalla vielä viimeinenkin reissupäivä!

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

NLY One dress (similar here*)

(*adlink)

xx Sara

Kommentit

Eva L (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/eva-lindman

Upeita kuvia! Punainen mekko toimii niinku ihan aina! =)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Taidan olla samaa mieltä, punainen väri kyllä vie huomion! :)

NiiinaS (Ei varmistettu)

Näytät niin upealta! Ihania postauksia ollu reissuilta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihana kuulla :) Voi kiitos! Huippua viikkoa sulle <3

Tatti (Ei varmistettu)

Sara oot niin upee nainen!!! Nää kuvat on ihan mielettömiä ja saa hymyilemään ruudun tälläkin puolen. Oot mun lemppari bloggaaja, koska oot vaan niin aito ja et tyrkytä omaa elämäntapaas tai mene massan mukana. Tykkään sun tyylistä kirjottaa ja siitä huokuu positiivisuus! Lisäks on upeeta että jaksat kirjottaa lähes päivittäin, mutta vain pieni osa on kuitenkin kaupallisia yhteistöitä. Pidä sama aito rehellinen meininki! Sä rokkaaat nainen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua en kestä miten mieletön kommentti! Eikä miten hyvä mieli tuli tästä. KIITOS <3 Nämä sanat merkitsee mulle niin paljon, ihanaa kun tulit kommentoimaan :)

Superkivaa syksyä sulle <3

Kommentoi