SPORTS BRA + SKIRT

Tickle Your Fancy

Asteikolla 1-10, kuinka paljon arvostukseni laskee, kun nyt sanon, että Magic Mike xxl oli mielestäni oikeasti HYVÄ :D Enkä tätä sanoessani puhu nyt öljytyistä miesvartaloista tai glitterstringeistä (niistä nyt viimeisenä), vaan koreografioista ja koko showsta. Poikajengi oli selvästi treenannut vähän askelia ja leffa oli ekaan osaan verrattuna ehkä 5 x parempi! Kannatti siis todellakin raahautua tyttöporukalla eiliseen myöhäisnäytökseen!

Pitkästäaikaa urheiluliivit lenkkipolkujen ulkopuolella (nämä liivit tosin ostettu ihan asukäyttöön). Pidän erityisesti urheilutopin ja hameen yhdistelmästä. Kiva kontrasti sporttisuutta ja naisellisuutta :)

bra Nike // shirt Gina Tricot // skirt H&M // sneakers Adidas (gifted) // bag Celine

 

 

Photos: Outi / A La Mode 

xx Sara

Kommentit

justsayinghi (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Ihan samaa mieltä Magic Mikestä. Käytiin katsomassa se tyttökaverini kanssa ja tietysti kikateltiin koko loppuilta, mutta tosiaan oltiin molemmat sitä mieltä että pakkohan se oli nähdä ja yllättävää kerrankin, että jatko-osa oli parempi kuin ensimmäinen! :D

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa arvaa nielikö poikaystävä mun selityksiä: "siis se oli _oikeesti_ hyvä" :D Ja siis jatko-osa parempi kun eka!! WHAT!

emzi (Ei varmistettu)

Halusin vaan tulla sanoon että sun snapchat on ihan huippu! Kiva kuunnella höpöttelyäs=)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii voi ihana kiitos!! :)

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Siisti asu! Tsekkasin vasta postauksen, johon olit listannut elokuun asuja viime vuosilta ja sun pukeutuminen on kyl muuttunut ihan huimasti. Löytyi vielä kivan näköisiä vanhojakin asuja, mutta tosiaan, yhdistelet jotenkin AMMATTIMAISEMMIN nykyään :D Ei ehkä oikea sana kuvaamaan pukeutumista, muttamutta, you got the point!

Mut Magic Mikestä; oon eri mieltä! Mun mielestä eka oli parempi :D Eihän strippari (eiku siis male entertainer) leffasta voi odottaa ihan kauheesti, mut tässä leffassa ei kyl ollu minkäänlaista juonta. Se oli vaan täynnä ihmeelistä höpinää ja inside -vitsi keskusteluja, ja tanssiakin oli (mun ja kavereiden mielestä/muistikuvien mukaan) vähemmän! Tatum ja muutama muukin osaavat kyl tanssia ja ne kaikki show-kohtaukset oli siistejä, mutta muuten niin mitään sanomaton ja kuivaa huumoria täynnä oleva pätkä - ite olin viihdyttyneempi ekan leffan jälkeen.
Mutta kyllä tääkin osa jätti kolmen hengen tyttöporukan kikattamaan viel pariksi tunniksi elokuvan jälkeen, että siinä ei tää toka osakaan pettänyt. :D

Kommentoi