Sporttimalliston suosikit + 10 min pikatreeni

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: KappAhl

 

Miten vuoden ensimmäinen viikko on sujunut? Onko siellä fiilis yhtä energinen kuin täällä? :)

Just nyt mun kropassa tuntuu hyvältä. Ei kolotuksia eikä vatsan jalkapalloturvotusta, kuten viime viikolla. Viikkoon on mahtunut treeniä ja lepoa. Ollaan syöty lähes pelkästään kotiruokaa, mikä on meidän taloudessa harvinainen ihme. Sokeria ja suolaa ollaan myös vähennetty rankalla kädellä. Kiva olo. Pidetään tämä!

Ajattelin viikonlopun kunniaksi jakaa teille alkuviikosta testatun mainion kehonpainotreenin, joka on helposti muunneltavissa kevyestä aamutreenistä astetta rankempaan rykäisyyn. Päivän fiiliksen ja kunnon mukaan! :)

Postauksen kaikki vaatteet ovat KappAhlin sporttimallistoa. Vierailin myymälän treeniosastolla ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja yllätyin hurjan positiivisesti. Kivoja malleja ja värejä - eikä hinnatkaan päätä huimaa!  Erityisesti kaikki treenihousut ja -liivit vakuuttivat minut. Eniten ihastuin ehkä kuitenkin näihin joustaviin joogahousujen tyyppisiin treenipöksyihin (punaiset housut ja kuvan 1 housut). Niin mukavat päällä!

 

 

Tähän treeniin et tarvitse välineitä, eli onnistuu hyvin olkkarissakin. Keskity tekniikkaan, mutta pidä tahti kuitenkin reippaana - huilaa vasta kierrosten välissä. Tee fiiliksen mukaan 1-3 kierrosta.

 

 

KEHONPAINOTREENI - 10 min

1- 3 kierrosta

20 haarahyppy

20 burpee

20 kehonpainokyykky

20 askelkyykky, takajalka penkillä

20 punnerrus

20 lankkuasennossa polvi sivukautta kyynärpäähän

20 lankkuasennossa jaloilla hypyt kiinni ja auki

20 istumaannousu

20 selinmakuulla käsien kurotus jalkoihin (jalat suorana kohti kattoa)

20 selinmakuulla jalkojen heilautus maahan (jalat suorana kohti kattoa)

 

 

Pictures: Johanna Rontu // edit by me

 

all the training clothes from KappAhl

 

xx Sara

Kommentit

Nina89 (Ei varmistettu)

Hei!
Saisinko kysyä, kuinka pitkä olet?
Haluan ostaa Nellyin tekoturkin (sen keltaisen), mutta koossa en ole varma.

Kiitos!

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Mä oon 163 kai? :D

housuton (Ei varmistettu)

Moikka! Kyselisin nuista kappahlin punaisista housuista, pysyykö ne hyvin jalassa liikkuessa? Siis pysyykö ns paikallaan :D Jotkut treenipökät lähtee valumaan pikkuhiljaa, en tiedä onko koko väärä vai mikä mättää. Ostaessa housut tuntuu napakoilta ja muuten on päällä hyvät mutta sitten hyppiessä ja pomppiessa saa koko ajan olla nostelemassa...

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on vasta yhdet treenit takana nällä pöksyillä, mutta pysyivät kyllä hyvin päällä. Ainakin mun vartalolla! Vyötärö tulee näissä pöksyissä aika korkealle!

Tiedän kyllä tismalleen mitä tarkoitat. Muutamat kuvaukseen sopivat valutrikoot omistan minäkin :D

Msofie (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta postauksesta! Aion kokeilla tätä jo tänään, juuri matkalla salille :) olisiko mahdollista seuraavissa vastaavissa postauksissa (jos teet) kirjoittaa jokin kuvaus/lisätä kuva asennoista? Jotenkin niin, että tietää tekevänsä liikkeet oikein? Näitähän voi tietty googlata jos ei tiedä miten liike tehdään mutta lukijan kannalta kuitenkin helpottaisi oleellisesti mikäli ohjeistus löytyisi suoraan blogista! Kiitos ja kumarrus :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Huisia! Kiva kuulla :) Ja joo, tosi hyvä kun muistutit. Mulla on yleensä tapana linkata tutorial-video liikeen perään, nyt jäi jostain syystä. Pitää lisätä ne jossain välissä :) Hyviä treenejä!

Kommentoi