Sporty

Tickle Your Fancy

Tiedetään. Nyt on monelle liikaa. TOO MUCH ne sanoo.

Urheilusukkien löytäminen 36-numeroiselle jalalle ei oo muuten maailman iisein juttu. Ainoa mikä löytyi oli jättimäinen tarjouspaketti, jossa oli samat sukat mustina, harmaina ja valkosina x 2, eli kuusi paria old school urhissukkia. Haiskahtaa siltä, että tulette näkemään myös muita värejä. I'm sorry.

Ainiin, syy miksette ole nähneet vielä tätä yhdistelmää: päätin kieltoyrityksistä huolimatta laittaa addut jalkaan festareille. Nyt ne näyttää tältä. Pesukonehommia siis luvassa.

blue shirt Monki* / white shirt Stadium / socks Adidas / sandals Zara / watch 2hand, Goods Ville Second Hand / glasses Vero Moda (*=gifted)

 

T.Sara

Kommentit

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

DAMN nyt kolahti kovaa tää asu !! "urheilusukat sandaaleissa on tolloille turisteille" -aikakausi on virallisesti ohi !

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITOS LARE!!

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Siis sä olet oikeasti ehkä ainut joka voi saada urheilusukat sandaaleissa näyttämään noin hyvältä! Eli tykkään tästä asusta!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa vau, kiitos!!

Suvi (Ei varmistettu) http://tavallinenruokablogi.blogspot.fi/

Miten tämäkin setti voi näyttää noin tyrmäävän upealta sun päälläsi?! En voi kuvitellakaan, kiten mun kävis, jos koittaisin samaa. :--D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha aivan varmasti hyvin kävis! Pitää vaan uskaltaa kokeilla :)

anon (Ei varmistettu)

Ei, ei ja ei. Tälle en vaan lämpeä :D Mut propsit rohkeudesta sulle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tattista!

SS (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida, nimittäin en ymmärrä miten on mahdollista että sun päällä kaikista törkeimmätkin (ei pahalla, tää nyt on vaan ensimmäinen adjektiivi joka tulee mieleen tennissukat+sandaalit yhdistelmästä) näyttää niin hyvältä!! Keep going girl! <3
Terkuin, vakkarilukija jo monen vuoden ajalta joka ei ikinä uskalla kommentoida mitään

mikaela (Ei varmistettu)

Voisko joku avata mulle tätä "en yleensä kommentoi" "en oo aikasemmin kommentoinu blogiin" "luen mutten koskaan kommentoi" -juttua? Siis sori, ei liity mihinkään mutta ihmettelen aina kun ihmiset ensin pohjustaa sen kommentin jollain selityksellä... Miksi??:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eiköhän semmosen alotuksen tarkotuksena oo nimenomaan korostaa sitä, että postaus/asu/juttu mikä ikinä kolahti erityisesti :) Kyllä se musta ainakin henkilökohtaisesti tuntuu hyvältä että mahtavaa jos sain tän lukijan kommentoimaan, vaikkei hän normaalisti sitä tee! Asia on siis vaikuttanut häneen.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha olen otettu! Kiitos isosti :) <3 Mahtavaa, että oot pysyny mukana matkassa :)

HannaK (Ei varmistettu) http://www.gohannak.blogspot.com

Ihan törkeen siisti asu, osu ja uppos sukatki!! Ihana Sara!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Hansu <3 <3

liljakukkanen (Ei varmistettu)

En voi mitään sille, mutta mulla tulee mieleen tosta sukat+sandaalit kuvasta mieleen sairaalassa oleva vanha mummo. Ei vaan sovi kellekkään:/ Mut yleensä kyllä osaat pukeutua :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kiitos! Oliks tää vähän sama kun mun miespuolinen kaveri lähetti hetken päästä tän postauksen julkaisusta kuvan random mummosta, joka käveli häntä vastapuolella katua. Mummolla oli sama meininki jaloissa. Kuvan jälkeen tuli viesti: "tää lukee salee sun blogia" :D

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Ihana tuo kello, mun on pakko käydä tuossa second hand liikkeessä jos tuollaisia aarteita sieltä löytää :)

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

KÄY! siellä niitä oli :)

xod (Ei varmistettu)

oi jumalauta joo nyt on kyllä jo liikaa! :D

reetta v. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Hei pesukone ei välttämättä tee hyvää nahkaisille adduille, mutta kannattaa metsästää suutarilta tai jostain marketista nahalle tarkoitettua puhdistusvaahtoa - toimii kuin unelma! Sen jälkeen vähän valkoista lankkia vaaleille kohdille, niin pitäisi pikkuhiljaa näyttää taas hyvältä.

Tai jos kengät on festareiden jälkeen aivan kammottavat, heitä ne vaan sinne pesukoneeseen... :'D

saratickle
Tickle Your Fancy

:D<3 totta, oo nvaan tottunu heittämään kaikki lenkkarit sinne, mutta ehkä näiden kohdalla vois vähän ees yrittää :D Tai no, katotaan

Laura KKK (Ei varmistettu)

KYLLÄ KYLLÄ JA KYLLÄ kaikkien niidenkin puolesta jotka sanoo ei ei ei! Ihan törkeen siisti asu ah!

Laura (Ei varmistettu)

asu upea ja tottakai sinä olet myös upea, mutta sukat sandaaleissa, ei nappaa! mutta niinkuin yksi lukija sanoi, propsit kuitenkin rohkeudesta!! ja tärkeintä on että itse tykkäät :) upea olet kuitenkin vaatteessa kuin vaatteessa.

miia (Ei varmistettu)

Mulla on tosi ristiriitaiset ajatukset tästä asusta, kokonaisuus näyttää kyllä ihan pirun hyvältä mutta joku tossa sandaali sukka yhdistelmässä saa vaan kylmät väreet aikaseks :D Ehkä tää vaan vaatii totuttelua, jostain syystä tulee vähän joku suomalaisturistimummo mallorcalla mieleen!

Kommentoi