SPORTY FAUX FUR

Tickle Your Fancy

Kirjoittelen Indiedaysin toimitukseen viikottain trendikoosteita mm. kauden must have hankinnoista. Tässä touhussa on yksi pikkiriikkinen miinuspuoli: arvatkaa iskeekö pakonomaisia vaatehimotuksia potenssiin 8 joka ikinen kerta?? Kasatessani tätä turkkikoostetta, voitte arvata mikä oli kohta pakko saada. Pitkäkarvainen tekoturkki + tennarit. Elikkä, voiko täydellisempää yhdistelmää ollakaan? Siis käytännössä olisin voinut syntyä nämä vaatteet päälläni!!

Halusin ehdottomasti värillisen turkin. Mieluiten monivärisen. Noh, helpommin sanottu kuin tehty. Skannasin world wide webin ja vierailin epäilyttävimmissäkin räsykaupoissa, mutta eih. Madalsin rimaa muutamalla sentillä ja päädyin tähän tumman lilaan yksilöön, joka btw näyttää kuvissa ihan mustalta, että putkeenhan tämä meni :D No ei, olen kyllä varsin tyytyväinen valintaani. Veikkaan, että tätä tekoturkin ja lenkkareiden yhdistelmää tullaan näkemään blogissa vielä monta monta kertaa.

faux fur H&M / t-shirt Adidas, Zalando* / pants H&M / shoes Adidas, Stadium / shades Ray Ban, sunglasses-shop.fi* (*=gifted)

 

Ps. Vielä on loppuviikko aikaa käydä osallistumassa lukijatutkimukseen ja mehulinkojen arvontaan TÄÄLLÄ!!

 

Faux fur with sporty details. Ok, maybe we can't talk about details if all the other clothes are sporty but anyway :D Wearing opposites is my thing. There just has to be some contrast in my outfit in order for it to feel like me.

 

T. Sara

Kommentit

Ida (Ei varmistettu)

Looking good, ja tukka erityisen hyvältä!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitos Ida! :)

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Aivan täydellinen asu ja TUKKA!!! <3 <3 <3

saratickle
Tickle Your Fancy

VOI MIMMI <3 <3

Henna (Ei varmistettu)

Aivan ihana yhdistelmä ja myös nuo sun hiukset on hyvännäköset !! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiiiitos ja kumarrus!! :)

aino (Ei varmistettu)

Hauska ku noi superstarit on tullu takas muotiin, muistan niin hyvin sen ku sillon joskus sain ekat omani :D harmi vaan että sen buumin jälkeen luovuin niistä ku aattelin, että emmä niitä enää koskaan tarvii </3 yhyy

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanos muuta! :D Jos jotain on tässä vuosien varrella oppinut niin ikinä ei pitäisi luopua mistään hyväkuntisesta muoti-ilmiö asusteesta/vaatteesta. Ne tulee AINA takaisin!

Laura (Ei varmistettu)

tuo turkkishan on ihan väriltään ja kaikeltaan nappivalinta! varmasti tulee pysymään kaapissa monta vuotta, kun taas mitä väriskaalaturkkis olisi tullut. hyvältä näyttää takki, lookki ja HIUKSET!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oot kyllä ihan oikeassa! :) Ja käääk hiukset <3 Kiitos :)

Kommentoi