SPRING TRENDS: SPORTY

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Zalando

 

Mietin tänään, että mitähän hittoa mä oikein puin päälleni ennen kun sporttivaatteiden yhdistely tavallisiin arkilookkeihin alkoi? Siis ennen sporttikollareita, lenkkareita ja superstareja? Juuri nyt tuntuu siltä etten oikeasti muista pukeutumisaikaa ennen näitä! Sen sijaan muistan elävästi sen hetken kun vedin tuliterät superstarini ensimmäistä kertaa jalkaan sitten ala-asteen. Koko päivän oli sellanen fiilis, että onkohan nää nyt oikeesti vähän turhan 6lk. 

Ensin treenilegginsit ja lenkkarit epäilyttivät. Sittemmin niistä tulikin tuttu näky katukuvassa. Tänä keväänä homma viedään taas seuraavalle tasolle - nyt saa revitellä ihan kunnolla. Juhlamekko, juoksutakki ja paksupohjaiset sandaalit - no miksipäs ei?! Zalandon uusi Fashion x Sport -kampanja, jossa muoti yhdistyy sporttimaailmaan (ihan hullun cool meininki!!), iski meikäläiseen sen verran kovaa, että kappasta, päädyin tilaamaan setin suoraan keulamallin päältä :D No eipäs nyt liioitella, hame on eri.......

jacket here // dress here // sandals here

 

 

All you sporty people out there, are you ready?! Sport jacket, dress and flat heeled sandals - why not?! This spring we're taking it to the next level. Just free your mind & use your imagination. And if you need any inspiration, I suggest you to check the Fashion x Sport, the super cool new campaign of Zalando ;) 

 

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana sinä ja upeet kuvat!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos, ja erityiskiitos Annikalle! :)

EricaK
EricaK

makeita kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Mä diggailen näistä myös paljon! :)

euro (Ei varmistettu)

Moikka, en yleensä kommentoi kuvia vaan selailen vain kauniita kuvia ja lueskelen tekstejä. Nyt täytyi kyllä tulla kommentoimaan koska nämä kuvat on niin upeita!! En edes tiedä mikä niistä teki mielestäni niin hienoja, mutta varsinkin neljäs kuva on aivan mahtava!! Joten jatka siis samaan malliin, sun kuvia on ihana katsoa!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihanaa kun päätit tulla kommentoimaan :) Kiitos hurjasti sanoistasi!

Kommentoi