Star Wars & lirutukka

Tickle Your Fancy

Cooleimmat kengät ovat täällä nyt! Star Wars x Vans. Huhhu, suorastaan polttavat jaloissa! Nää nostattaa sopivasti tunnelmaa perussiistin asun kanssa, vai mitä ootte mieltä?

Pieni askel yhteiskunnalle, suuri minulle - päätin lopettaa jokapäiväisen hiusten tupeeraamisen. Mulle on syntyny pakkomielle siitä, enkä pidä pakkomielteistä. En voi lähteä ulos ilman että tupeeraan tyveäni tuuheammaksi. Tuntuu, että tukka on aivan liru ilman ankaraa kampakäsittelyä ja lakkaa. Neljä ihmistä kysyi eilen olenko tehnyt hiuksilleni jotain. Ironista, homma menee nimittäin juurikin päinvastoin: en ole tehnyt yhtään mitään, kampaajakäynnistäkin kaksi kuukautta!

 Jedi says aloha

takki Zara / paita Gina Tricot / housut Vila / kengät Vans (saatu blogin kautta) / reppu Bershka

 

T.Sara

Kommentit

Janette (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kengät ja toi sun hymy on valloittava!:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihi voi kiitti!

Iida (Ei varmistettu)

Ihanat kengät!! Vinkki: tuuheutta ja nostetta tukkaan saa kuivashampoolla tai hiuspuuterilla tai suolasuihkeella, eikä tarvitse tupeerata. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Näitä kaikki mä kyllä käytän myös! Tosin nyt en enää tupeeraa!! :D Suolasuihke ja kuivashampoo ovat maailman parhaat tuotteet, mutta joskus tämmönen ihan vaan suorakin toimii :)

reetta v. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Sun tukka näyttää näissä tosi hyvältä! Mun lirutukan pelastus on nyt ollut Lorealin the Next Day Hair - vähän kuin kuivashampoo, mutta paljon kevyempi. Ihan mahtituote!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikeesti, pitää tsekata toi!

r (Ei varmistettu)

Itse ostin eilen vain kokeilumielessä Pirkan suolasuiketta ja se olikin positiivinen yllätys. Tosin muista ei vielä ole kokemusta (Balmainia haluaisin kokeilla), mutta eipä juurikaan rokottanut lompakkoa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Balmainia oon käyttäny, mutta perkeleen pumppu on hajonnu jo kaksi kertaa! Cutrinilla ja Biozellilla myös hyvät suolasuihkeet!

lallukka (Ei varmistettu)

Tukassasi on niin siisti malli että näyttää melkein paremmalta tupeeraamatta, tuo portaittainen leikkaus tulee kivasti esiin! Tosin tiedän että varsinkin otsatukalle tekee mieli tehdä taikoja, se muuten kyllä roikottaa.. :D

Päheet on nuo monot!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa kiitti! Ei tää ihan helppoa oo, mutta ajan kanssa :D

j (Ei varmistettu)

Miksi noin paljon päällä tämmösillä helteillä? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mikään ei oo ikinä hyvä? :D jos mittari näyttää 15c ja vettä tulee ja tuulee, niin kyllä se takki on ihan kätevä?

Jemina (Ei varmistettu)

Eikä kuinka ihanat noi kengät! Mistä noita saa? Ja täytyy kyllä sanoa, että noi hiukset toimii! Ei sun tarvii mitään tupeerata.

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! Nää on Vansin uutta mallistoa, eli varmaan ainakin netistä löytyy? :)

Janni (Ei varmistettu) http://just-my-imagination.indiedays.com/

Vansin kaupalla Forumissa kesäkuussa :)

NooraF (Ei varmistettu)

Katoinkin näitä kuvia, että näytätpä jotenkin raikkaalta, simppeli asu, kiva tukka ja ihanat kengät. En edes tajunnut, että hiuksissakin oli jotain "uutta", mutta ehdottomasti hyvältä näyttää.

saratickle
Tickle Your Fancy

mukava kuulla, kiitos! :)

K (Ei varmistettu)

Ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta ootko koskaan kotitreeninä kokeillu youtuben pop pilates-videoita? Itse olen huomannut kuinka käteviä ja hauskoja ne ovat. Lihakset ovat videoiden tekemisen jälkeen toisinaan käsittämättömän kipeenä ja joku on koko ajan kannustamassa ruudun toisella puolella. Ei tietysti voita kunnon salitreeniä, mutta esim. kiireisinä päivinä toimii hyvin :) blogilatesin sivuilla on myös treenikalenteri aina jokaiselle kuukaudelle, niin ei tarvitse itse arpoa mitä minäkin päivänä tekee! Jee.

Ps. Noi kengät on ihan mahtavat :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Empä oo kokeillut! :) kiitos, mäki tykkään hurjasti :)

Laura (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu! :) takki on bueno.

sipsip (Ei varmistettu)

Tukka näyttää ihan mahtavalle! =) Yleensä se tunne että hius ois muka "lättänä" on ihan vaan pään sisällä. Tupeeraus ainakin mulla omassa tukassa tuntuu kestävän aina joku 5 minuuttia jonka jälkeen tukka näyttää taas yhtä "lirulta" ku aina ennenkin. Tavallaan sitä kuvittelee kai että se kuohkeus näyttää kaikkien muiden silmissä yhtä hyvältä kun omissa.. Todellisuudessa tuntuu et ihan mitä vaan tekee, aina se päinvastanen vaihtoehto on kaverien mieleen :D

Saisko joskus jotaki videopostausta? Ihana oot <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on kyllä niin totta! Ja jep aina se päinvastanen toimii paremmin kavereilla :D Videopostaus olis kiva tehdä!! :)

jenna (Ei varmistettu)

Tukkasi näyttää todella kivalta ilman tupeerausta:)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos! :)

Kommentoi