STOP erakoitumiselle

Tickle Your Fancy

Heräsin väsyneenä. Vaikka aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, tänään ei vaan kiinnosta. Ei kiinnosta mikään. Velvollisuuksien sijasta tekisi mieli syödä suklaamuroja, katsoa kuusi jaksoa putkeen The Affairia, leipoa korvapuusteja (tai pikemminkin laittaa jotkut valmiskorvapuustit uuniin, koska juuri nyt ei jaksa edes leipoa), nukkua kolmen tunnin päiväunet ja erakoitua.

Näinä päivinä mietin usein samaa iltaa. Millainen fiilis minulla on siinä vaiheessa kun kello on 22 illalla ja havahdun siihen, etten ole tehnyt päivän aikana yhtään mitään. Kun tajuan sulkeneeni sälekaihtimet koko päiväksi ja vallanneeni sohvan 13 tunniksi. Kun huomaan, että vuorokauden aikana olen ottanut yhteensä ruhtinaalliset 12 askelta ja yksinkertaisesti ummehtunut himaan. No ei hyvä, tietenkään. Huono omatunto, aikaansaamaton fiilis, heikko olo niin fyysisesti kuin henkisestikin ja kirsikkana kakussa vielä se kasaantuva työmäärä. Just great.

Vapaapäiviä pitää toki olla, mutta ei tällaisissa tapauksissa. Ei silloin kun sattuu vaan laiskottamaan. 

Näitä päiviä tulee varmasti jokaiselle meille aina välillä. Omalla kohdallani lääkkeenä toimii yleensä aina sama vanha ja vaikka tällä hetkellä se lähinnä ärsyttääkin, aion sen tehdä. Happihyppely ja työskentelemään kodin ulkopuolelle. Ei ole asiaa, jota juoksulenkki ei voisi parantaa.

Energistä maanantain jatkoa. Meikäläinen ryhdistäytyy NYT!

 

I woke up tired as shit. Monday... Watching TV and eating chocolate cereals all day was what I wanted to do. There's a medicine for days like these and it's called exercise. First I'll go running and after that I'll take my laptop with me and go working to my favorite coffee shop. Let's do this! 

 

T. Sara

Kommentit

Iltsi (Ei varmistettu)

Samastun tähän, laiskottelusta tulee huono omatunto. Mutta miksi? Kyllähän välillä saa ja pitää laiskotella. Ehkä olennaista onkin erottaa väsymys ja laiskuus. Mietin tätä monesti juuri silloin kun pitäisi lähteä treenaamaan: olenko oikeasti väsynyt ja välipäivän tarpeessa vai ainostaan laiska. Laiskuus silloin tällöin uupumuksen estäjänä on ok, mutta jos siitä tulee elämäntapa ja se ottaa vallan, niin silloin se ei ole. Joten sovitaan Sara, että välillä saa syödä kaupan pullaa ja linnottautua sohvalle sälekaihtimet kiinni, ok? Ettei uuvuta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on kylä tosi tärkeää! Sanotaan, että salille en lähde kuoleman uupuneena, mutta kevyt 20 minuutin kävely voi tehdä ihmeitä vireystilaan :)

Välillä todellakin saa, oon ihan samaa mieltä. Mutta meikäläinen on vähän sellanen, että suunnittelee laiskuuspäivät etukäteen. Niin, että hommat on tehty alta pois ja saa sitten oikein luvan kanssa kölliä ja ladata akkuja. Huono omatunto tulee niistä laiskamatopäivistä, jollon on paljon tekemistä ja valitsee silti sohvan muun homman sijaan.

Mmuksu (Ei varmistettu)

Mulla on ollu niin ihan samanlainen fiilis koko päivän! Suunnittelin jo töissä vaan lusmuavani ja löhööväni kotona koko loppupäivän, mutta pakko se on vetää shortsit jalkaan ja lähtee luonnosta hakee energiaa.
Ehkä kaupan kautta kotiin ja hyvää ruokaa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Oikea suunta ja asenne! :) Toivottavasti päiväsi kääntyi energiseksi :)

AjN (Ei varmistettu)

Voidaanko jopa syyttää tätä nimenomaista maanantaita, kun itselleni sattui juurikin tänään samanlainen päivä? Ehkä :D Mutta niin, eikun juoksuvermeet päälle ja suunnistamaan - eiköhän sen jälkeen fiilis ole taas parempi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh, helpottavaa kuulla etten ollut ainoa maanantaimörkö :D Ja hei takuulla on parempi! :)

tartse (Ei varmistettu) http://hidastauko.blogspot.fi

Joskus on hyvä vain haahuilla ja ajelehtia tekemättä mitään. Oleskella itsensä kanssa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oot ihan oikeassa kyllä. Mutta kotona homehtuminen ei yleensä edesauta tätä. Meikäläinen tarvii raitista ilmaa ja happea ajatuksille.

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Parasta noissa päivissä on, että niistä nousee taas uuteen kukoistukseen! Itse huomaan ainakin että nykyään tarvitsen ns. palautuspäiviä, jolloin lataan pattereita ja olen taas seuraavana päivänä täynnä energiaa!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Palautuspäivät on jees! Oon vaan huomannu, että päivät, jolloin olen koko päivän yöpuku päällä ja pesen hampaat klo 15, eivät tee minusta energistä seuraavana päivänä. 

Kommentoi