striped shirt and movie night

Tickle Your Fancy

Makuunista kolme leffaa kolme vuorokautta (oikeesti yks mokoma ilta). Se, lakujäde ja rinkelit oli eilisen lauantai-illan täydellinen plääni. Levitettiin vuodesohva ja löhöttiin tunteella, paitsi noustiin aina välillä tanssimaan parit nolot Honeyn inspiroimat dänsmuuvit :D

Muuton parhaita puolia on se kun kaikki vaatteet on vaan pakko käydä läpi. Löyty taas useempi kasa semmosia joiden olemassaolosta en käytännössä tiennyt ollenkaan. Tää Zaran ikivanha raitapaita kului niihin! Eilinen meininki näytti tältä :)

kaikkihan oli jo valmiiksinähtyjä, ehkä useemmanki kerran, mutta se kuuluu asiaan. Hyväksitodetut ROMKOM-leffat ja kohtuuttoman monta putkeen, ihan parasta!

Last night we decided to stay home with my sister and rent already seen great ROMKOM (romantic comedy) movies! It's been waaay too long since I last time saw Honey!! I love that movie :)

 

T.Sara

Kommentit

canon (Ei varmistettu)

oot ihana, älä koskaan lopeta bloggaamista! saat mut aina niin iloselle mielelle :) muuten millon suosikki lopetetaan?

canon (Ei varmistettu)

oot ihana, älä koskaan lopeta bloggaamista! saat mut aina niin iloselle mielelle :) muuten millon suosikki lopetetaan?

Katja (Ei varmistettu)

Honey on ihan mahtava! Ja asu myös, se on aina mukavaa kun löytää aarteita vaatekaapin pohjalta :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

canon, voi kiitos!! ihana kommentti, rupes heti hymyilyttää! <3 En mä ainakaan ihan vielä oo lopettamassa :) vuoden lopussa loppuu Suosikki ja meikäläinen lähtee uusiin ympäristöihin bloggailemaan :)

Katja, Eikö oo!! Ja uudestaan: Eikö oo! :D

-Sara

Santtu Maailma (Ei varmistettu)

Sulla kiinnostava tapa pukeutua ja tällä tarkoitan kaikkea positiivista. Muodista ja vaatteista kiinnostuneena tsekkaan lähinnä nuo sun vaatejuttusi. Tämän päiväkuteet ovat parasta sinua.

Koska arvostan pukeutumistyyliäsi kysyin sinulta kysymyksen, jota en vielä kehtaa kysyä tytöltä jota tapailen. Olen 26-vuotias sporttinen puntteileva sählykundi ja ostin pari kuukautta sitten ensimmäiset stringit. Olivat todella mukavat ja huomaamattomat, sopivat ainakin omasta mielestä treenatulle kropalleni. En kehtaa vielä olla niissä tapailemani tytön edessä. Googlettamalla löytyy Calvin Klein men thongs (mustat) ja Armani men thongs (stringejä molemmat).

Kysymys on nolo ja niin ovat varmasti nuo pienet pöksytkin. Vielä uudelta tuttavuudeltani en kehtaa kysyä, siksi kysyn nyt sinulta todella tyylitietoiselta ihmiseltä sinun mielipidettäi nimenomaan noista kahdesta vaatekappaleesta. :)

M (Ei varmistettu)

mäki haluun siskon...tai tyttökämppiksen....nyt on aikuinen poikakämppis eikä siltä voi lainata vaatteita tai kosmetiikkaa (eiku voipas)

konkistadori.blogspot.com

carla (Ei varmistettu)

ihanan rento asu! ja toi honey oli jossain vaiheessa suosikki, pitäis varmaan kattoo uusiks ;)

http://www.carlamk.blogspot.fi/

Laura-- (Ei varmistettu)

Mun on pitäny kauan jo sun inspiroimana sitoo hameen helma tolleen ääää se on niin kivan näkönen!! Nyt kyllä kun pääsen kotiin niin kokeilen heti!!

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Kommentoi