strong is the new skinny

Tickle Your Fancy

Eilen Saraa vietiin. Suostuin lähtemään kuvausten jälkeen poikien kanssa Myllypuron Liikuntamyllyyn, jossa 100metrin SM-tasolla kilpaileva Jasmin veti meille parin tunnin pikajuoksu/reisi-pakara treenit. Kerranku lähettiin ni sitte kanssa täysillä eli samoilla painoilla ja vastuksilla vedin ku äijätki! :D Lisää treenistä voit lukea muuten Nikon blogista

mm. tämmöstä harjotusta

Tänään huus takalisto, varsinki ku liikkeet oli uusia ja niissä kuormittu outoja lihaksia joita normaalisti ei tuu käytettyä. Mutta ei armoa, tän aamusen Vuokon käsi-keskivartalo -treenin ansiosta huomenna huutaa sitte myös yläkroppa. Aaahhh

tässä ois se enskesän tavote hmmm

Kohta olis tarkotus lähteä Ellin kanssa vklp viettoon Joensuuhun!! Kunnon hatusta vedetty random maakuntareissu :D Eka kerta siinäki kaupungissa, parhaita tälläset. Pk -seudulla ihan järkyttävä lumipyry, mutta muualla pitäs olla iha selkeetä. Kuitenki kiva tommone 5,5h automatka tulossa ja perillä oottaa joku -34c. Hauskaa viikonloppua ja joensuulaiset tulkaahan morjestamaan jos törmäätte liian isossa untuvatakissa heiluvaan ja hukassa olevan näköseen hyypiöön :D

T.Sara

Kommentit

Niko (Ei varmistettu)

Hyvin jaksoit painaa! Vähän oltais kyl voitu laittaa kelkkaan lisää painoa :D

Niko (Ei varmistettu)

Hyvin jaksoit painaa! Vähän oltais kyl voitu laittaa kelkkaan lisää painoa :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Niko, hahaa tommone kakskakkone pelkkää lihasta oleva suomenmestari on kuule ihan tarpeeks!! :D

mm (Ei varmistettu)

tervetuloa vaan tänne :) ei täällä sentään noin kylmä onneks ole, -20 näyttää mittari. Feveriin tai Poppiin sitten ehdottomasti! ;)

Niko (Ei varmistettu)

Nojoo.. Saat tän kerran viel vähän löysää,kun tää oli eka kerta :D

Erika (Ei varmistettu)

Jasmin on upea!! Oon seurannut hänen uraansa, tsemppiä Jasulle! Hänellä on kyllä myös ihan unelma vartalo, vuosien treeni näkyy! Kiva postaus :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

mm, haha :D joskus alkuviikosta lupailtiin ainaki!! okei kiva kuulla. Joo ehottomasti, ei muutaku heittäkää hyviä menomestoja ni sielhä me ollaa!

Niko, hoho mokoma! enskerral räjäytän kyl pankin

Thinkit (Ei varmistettu)

Haha, näillä pakkasasteilla liian isot untuvatakit ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, joten siun pitää tehdä jotain repäisevämpää erottuaksesi. Tosin pelkässä T-paidassa hillunut ja kommandopipohyyppäkin tuli eilen bongattua. Enough said, vällkommen! ;D

Minna (Ei varmistettu)

Kerubi ja Kerubin lauantaidisko! Muut vastaavat onki S-ryhmän, Poppi, Club Joensuu ja Night, sellasia persoonattomia plääh. Vaikka S-ryhmältä tykkäänkin alottelupaikka Playsta siinä torin kulmalla, Muru on kans kiva. :)

jonnuu (Ei varmistettu)

HEEEI tervetuloa joensuuhun!!!:) Aiotteko lähtee juhlimaan? :) Ei täällä mitään hurjia paikkoja ole, mutta menkää ihmeessä bepopiin jos jonnekki menette.. Ehkä törmäillään!

annna (Ei varmistettu)

tervetuloa tänne siperian tuuliin! vastoin kun muutamat aikasemmat on suositellut bepoppia, mä kumoan sen ja todellakin suosittelen Kerubin lauantaidiskoa! se on ehdottomasti paras paikka täällä, jos ei halua mennä sinne 18-vuotiaiden keskelle tanssimaan radiohittejä :-)

Zapsu (Ei varmistettu)

Joensuu on aitojen ihmisten kaupunki ♥

jjehna (Ei varmistettu)

haha,joo älä vaan poppiin eksy. tai ainakaan club joensuuhun!! :-D kerubin lauantaidisko in my heart! suosittelen! siellä on jotain muutakin kun niitä just 18vee amistyttöjä fiorellafarkuissaan.. ei siis sillä että niissä ois jotain vikaa... :-D joo ja hei, nyt lauantaina saattaa olla kuumia säbämiehiä liikenteessä kun maajoukkueella on täällä pelit! mut tervetuloa vaan! :-D

Sappe (Ei varmistettu)

Joo ja tänään olis Kerubissa Turmion Kätilöt.:P

Sappe (Ei varmistettu)

Ja hei tule sit joskus kesällä uudestaan, samallalailla kuin Kotka, Joensuu näyttää parhaimmat puolensa kesällä. Ihanat jokilaiva terassit ja keskellä keskustaa olevat puisto-bileet.:P Voi kesä kuin olisit jo!

E :) (Ei varmistettu)

Tää ei nyt liity yhtään mihinkään mut voisiks kertoo missä Helsingissä olis joku kiva ja kohtuuhintainen ravintola mist sais vähän kaikenlaista ruokaa, esim. pastaa, pizzaa ja myös kunnon pihvejä? :) Oon ite Turusta ja ollaan poikaystävän kans tulossa Helsinkiin ens viikonloppuna. Kiitos paljon jo etukäteen! :)

Siny (Ei varmistettu)

Voi damn, että just lähdin itse pois Joensuusta viikonlopun viettoon muualle.. tiiä jos teitä olis nähny kaupungilla shoppailemassa :)
Mutta mielenkiinnolla odotan ensi viikkoa ja postausta miten reissu meni :)

nanna (Ei varmistettu)

Vau, mahtava treeni! olis upeeta päästä joskus itekkin kokeilemaan.

Maiski (Ei varmistettu)

Äh, oon aina niin kateellinen näistä treenipostauksista ja sun motivaatiosta treenailun suhteen!

http://nuotinvieresta.blogspot.com/

Sita (Ei varmistettu)

Vähän siistiä! Mahtavaa tollanen erilainen treeni niiden omien juttujen ohelle, tekee varmasti hyvää kun ei oo aina sitä samaa :)

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

Ines (Ei varmistettu)

Wau mikä body mallilla! Yhtäkkiä tuli lisää treenimotivaatiota....

http://myrunwayoflife.blogspot.com

Jenkki (Ei varmistettu)

Olis kiva saada postaus missä esittelisit treenivaatteita ja -kenkiä :)

mJAlRlYehIJLUTISUIy (Ei varmistettu)

There are several pepole who frequently ask themselves this vital question on the way to get a six pack abs efficiently. The dream to obtain a six pack abs isn't a distant 1 and with the best suggestions you can get the pack of six pack abs that you wish to flaunt. A lean midsection usually needs a combination of excellent nutrition, cardiovascular exercise and rigid abdominal training. To be able to get the most beneficial outcomes you'll need to combine all 3.

barbiegames (Ei varmistettu)

With the many blogs which I have encountered, I never expected to see a very beautiful post online..After viewing this one, I felt so lucky to see its content.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html

Kommentoi