SUMMER COLOURS

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

Viikko juostu lenkkejä sortseissa ja onhan tässä jo uskallettu liikkua lyhyitä matkoja sandaaleissakin. Kyllä se kuulkaa niin on, että tämä homma alkaa vahvasti kallistua kesän puolelle! Vahvasti kesän puolella oltiin muuten myös tämä aamupäivä. Vähän liiankin vahvasti, kuvattiin nimittäin Trendin elokuun numeroa. Voitteko kuvitella, elokuun numeroa! 

Kerroinko jo muuten, että päädyin viikonloppuna leikkaamaan hiuksiani parilla sentillä ihan kotikonstein? :D Kampaajan tuolissa en tähän uskaltanut, mutta lyhyemmälä tukalla hetken elettyäni parin sentin kevennys alkoi tuntumaan hyvältä idealta. Malli on sen verran suora ja simppeli, että homma hoidettiin kotiin ihan perus fiskarsseilla. Ja myönnettäköön nyt, että samaisilla saksilla olen lyhennellyt myös silloin tällöin etutukkaani :D No tässä on nyt hyvä, pituus on ihan täydellinen!

Vaaleita kesävärejä, ah!

blazer Pull&Bear / top and skirt Cubus / sandals here* (adlink/on sale!) / sunnies Lindex (gifted) / clutch Bik Bok (gifted)

 

The real summer vibes! :)

 

T. Sara

Kommentit

Kaisa Aliisa (Ei varmistettu) http://simpletitle-kaisaaliisa.blogspot.fi/

Asu, hiukset, lasit, meikki, huulipuna.... kaikki vain toimii! Näytät mielettömältä, wau. Sun tyylisilmä ei sitten koskaan petä. Inspiroiva asu once again :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Äääks! Voi kiitos tuhannesti :)

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Ihana asu ja värit!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti Reetta!! :)

JanetteH (Ei varmistettu)

Ihanan kevyitä vaatteita ja raikkaita värejä, voisi luulla että kuvat on otettu kesällä! :-)

Kommentoi