SUMMER LOOKS

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Raikkaat sävyt (erityisesti vaaleansininen!), pellava ja solmut. Kolme suosikkiani Lindexin kesämallistosta.

Yhden asun ehdinkin teille jo esittelemään täällä, nyt luvassa on lisää. Tähän postaukseen olen koonnut malliston lempituotteistani kaksi kesäistä asua, jotka molemmat toimivat niin rantamaisemissa kuin urbaanimmassa kaupunkimiljöössäkin. Yläosia olen päässyt viime viikkojen aikana jo käyttämäänkin, mutta sortseja en ole vielä uskaltanut ulos pukea! Mutta eiköhän tähän pian muutos tule, ehkä jopa ensi viikolla!

 

 

Ensimmäisen asun kokosin ehkäpä koko malliston suosikkituotteni ympärille: edestä sidottava pusero on mieletön! Yhdistin sen klassisiin farkkusortseihin ja kesäklassikkoon, eli panamahattuun. Asun viimeistelin näyttävillä aurinkolaseilla ja raikkaalla punalla!

 

shirt Lindex

denim shorts Lindex

hat Lindex

sunnies Lindex

 

 

Toinen asu huutaa pellavaa. Siistin huoleton pellavapaita ja -sortsit kuuluvat kesän klassikkovalintoihin. Rento asu on äärimmäisen mukava päällä - täydellinen valinta hellepäivälle! 

 

linen shirt Lindex

linen shorts Lindex

sunnies Lindex

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

 

Psst. Postauksessa näkyneitä vaatteita pääset shoppailemaan Summer Style by Sara Vanninen shopissa täällä.

 

xx Sara

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Katoin jo aikaisemminkin instan puolella noita ekan kuvan aurinkolaseja, että ne on ihan mielettömät! Niin överit, että ovat jo coolit :) Lindexillä on kyllä ollut viime aikoina niin kivoja juttuja :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No just toi! :D Lindexistä on kyllä tullu mullekki yks suosikeista ihan parin vuoden aikana. Siellä on tapahtunut jotain taikoja!!

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi miten kivoja lookkeja molemmat! :) Voisin helposti kopsata molemmat. Ja mitä tulee sortsien pukemiseen, ne vaan täytyy uskaltaa laittaa päälle. :-D Se on vähän niinkun lähtis keväällä ekan kerran ulos ilman takkia. Se tuntuu oudolta ja alussa viileältä mutta siihen tottuu kyllä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kuulla! Ja haha se on just näin! :D Tällä viikolla sit action time :D

Kommentoi