THAT SUN

Tickle Your Fancy

coat Primark / scarf Urban a / shirt Gina Tricot* / jeans Cubus* / clutch Bik Bok* / glasses Ray Ban / sneakers Nike (*=gifted)

Sitä ei ole näkynyt taas muutamaan päivään. Aurinko. Sen vaikutus omaan energiaani (+ valokuvaamiseen) on ihan älyttömän valtava. Jos aurinko paistaa vähääkään olen heti kärppänä ulkona. Aurinko on heti syy lähteä kauppaan, lenkille, kaupungille tai kuvaamaan.

Kello oli Tukhomassa 13.05 kun totesin, että ulkona alkaa olla vähän turhan pimeää kuvata. VIIS YLI YKSI?!? Värikäs talvitakki on muuten kerrassaan mahtava investointi, etenkin tämmösille Viis yli yksi on pimeää -päiville!

No, ongelmaan saadaan ratkaisu viimeistään ensi viikolla (en voi uskoa että sanoin just että ensi viikolla!! Ihan kohta!!). Loma!!

Translation: Sun, I MISS YOU SO BAD. We should see more often.

T. Sara

Kommentit

Miru (Ei varmistettu) http://lovingtlthings.blogspot.fi

Ihana takki! :) muutenkin just mun makuun oleva asu (niinkun sun asut aika usein on;)!)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti :) heh

Elina (Ei varmistettu) http://elinanstyle.blogspot.com

Talvella todellakin kannattaa olla värikäs takki, piristää heti :) mä en ees muista, koska oon viimeks nähny auringon..

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä ja unohdetaan se fakta että ostin Tukholmasta harmaan takin…. :D

hipsula (Ei varmistettu)

apua toi takki, niin ihana <3

jenna-a (Ei varmistettu)

oooo mikä takki!! onks toi minkälainen, et onks lämmin ja saa napit kiinni ym? :-D

Siku (Ei varmistettu)

Mitä ne tekee sulle siel TFWllä, katoin sun mustavalkosta sovarikuvaa ja näytät siinä ihan superkuihtuneelta! Muistatsä syödä tarpeeks? Anteeks, olen vähän tungetteleva mutta kirjotit just pitkän kirjoituksen ruokailusta ja sait kauheesti positiivisia kommentteja, silti näyttää ettei kaikki olis kuitenkaan kondiksessa? Feel free to poistaa tää kommentti jos siltä tuntuu.

saratickle
Tickle Your Fancy

Sovaripeili ei välttämättä ole se realistisin kuva… Meikäläinen on tän reilun kuukauden aikana keskittyny ruokailuun ihan täysillä ja syönyt enemmän kuin ikinä :) En oo kyllä laihtunut grammaakaan

elviiraa (Ei varmistettu)

Ihana takki <3 hei tuli tossa mieleen ku laitoit ton rantakuvan Sri Lankasta ig seen ni onks sulla monta tatuointia? :D ois kiva lukea postausta niistä ja niiden tarinasta :)

Miia (Ei varmistettu)

Moi! Voisitko ottaa aurinkolasit ainakin joihinkin kuviin pois, kun otat asukuvia? Oon kiinnittänyt huomiota, että viime aikoina melkein kaikissa sun asukuvissa on ollut aurinkolasit ja mua haittaa, kun en näe sun silmiä. :((

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://annatiinamaria.blogspot.fi

ompas yli ihana takki! :o <3

xoxo, Anna

annatiinamaria.blogspot.fi

Collana (Ei varmistettu)

Olin Tukholmassa kans vähän aika sitten viikonloppureissulla ja ai hitto siellä oli pimeää! :D Aamulla herätessä katto pihalle ja se ankeus ja harmaushan oli jo silloin paljon pahempaa kuin Suomessa. Propsit kuitenkin tuosta asusta, tommonen värikäs takki piristää kummasti päivää. Vaikka en ikinä oo pitänyt vaaleanpunaisesta ulkovaatteissa, näin eilen Hennesillä maailman kauneimman, _vaaleanpunaisen_ villakangastakin yhdellä naisella. Pitäisköhän sitä itekin joskus investoida muuhunkin kuin mustaan tai harmaaseen takkiin :)

Kommentoi