SUNNY NEW YORK

Tickle Your Fancy

On ihmisiä joiden kanssa reissaaminen saattaa olla haastavaa ja sitten on ihmisiä, joiden kanssa kaikki vaan kolahtaa. Tyyppejä, jotka ei stressaa turhasta ja osaa nauraa siinä vaiheessa kun kaikki menee päin persettä (eilen :D). Näiden jälkimmäisen kanssa olen parhaillaan liikenteessä.

Kieltämättä alkuun vähän jännitti, että mitenhän meillä tulee Annikan ja Jennin kanssa sujumaan, ollaan kuitenkin yhteisellä reissulla ensimmäistä kertaa, eivätkä nämä kaksi ole kuin tavanneet pikaisesti tätä ennen. Huoli oli täysin turhaa! Tyttöjen kanssa on ollut niin helppoa ja mukavaa!! Loistava trio!

Kahviloita, aamiainen terassilla, taidenäyttelyitä ja 2hand shoppailua. Näistä oli eilinen lomapäivä tehty! :) Nyt me suunnataan kohti Top of Rockia ja auringonlaskunäkymää!

 

xx Sara

Kommentit

milenas (Ei varmistettu)

Aivan uskomattoman kauniita ja jotenkin herkullisia kuvia! Teidän reissu vaikuttaa ihanalta!
En ole tainnut ennen kommentoida, mutta blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani. <3
Tsekkasin kamerapostauksesi ja heräsi kysymys että ovatko muuten nämä kuvat otettu sillä 20mm putkella? :) Itse harkitsen laajiksen hankkimista juurikin Nikonin D610:n kaveriksi.

anniinanir (Ei varmistettu) http://anniinanir.blogspot.fi

mä en kestä näitä teidän kuvia!!! sen lisäksi että kuvat on itsessään tosi hienoja, ne aiheuttaa jäätävän matkakuumeen... nyc-kuumeen...

Kievla (Ei varmistettu)

Terkut Joensuusta! Olen lähdössä ensimmäistä kertaa New Yorkiin, joten tulin blogiisi, muisteltuani sinulla olevan kirpparipostaus ja muita hyviä vinkkejä reissua varten. Kiitos paljon kaikesta! Auttaa stressaavaa suunnittelija matkailijaa huomattavasti :D Kaveri näytti sinusta kuvia Jylyfesteiltä, olet tosi kaunis. Erityisesti pojille jäit ilmeisesti mieleen :) Ai niin ja lyhyt dokumentti sinusta oli ihanan aito, raadollinen työläs ammatti, josta monella väärä kuva. Tervetuloa Ilosaarirockiin! <3

Kommentoi