SUNSET FIELD

Tickle Your Fancy

Viikin lehmälaitumet. Olin ehtinyt jo unohtamaan ne. Täällä peltojen ja laitumien lomassa kulkee kesäisin lenkkireittien ehdoton suosikkini. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa ikinä olin paikalla päivän viimeisten auringonsäteiden aikaan ja voi pojat miten kauniilta paikka näyttikään. Ei autoja, ei hälinää, vaan aivan hiljaista kaikkialla. Pelkästään harmittomien pörriäisten vaimea surina kantautui korviin. Ja mikä parasta, koko iso alue oli kauttaaltaan kultaisen auringonlaskun värittämä. Maagista!

dress Gina Tricot

 

There's something magical in sunsets and fields. This is one of the places you just have to see in Helsinki. It's pretty near the center but doesn't look like it, at all. I used to live in this neighbourhood and my favorite jogging route still runs through this beautiful field in Viikki but when we arrived here earlier this week I realized that I've never been here at sunset time. Oh. My. God. Pure magic! 

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

Q (Ei varmistettu) http://mymindwithme.blogspot.com

Ihana kesä, niin kaunis valo!

saratickle
Tickle Your Fancy

No sanoppa muuta!! Ai että! <3

P (Ei varmistettu)

Siis nää kuvat, sydän sydän sydän! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana! :D <3

Anne Hepojärvi (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Upeita kuvia ja ihana kesätunnelma! Näytät tosi kauniilta tuossa mekossa ♥

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Sä se jaksat piristää! Kiitos ihana! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Tämä kirjoitus sai minut muistelemaan viimevuotista päiväretkeäni Länsi-Uudenmaalle, http://blog.visithelsinki.fi/3-paivaretkiehdotusta-helsingista-lansi-uus.... Olin lapsellisen innokas lehmien keskellä lähellä Tammisaarta! Mutta tottahan se on, että sen voi kokea myös Helsingissä! Toivottavasti pääsen vielä joku päivä kokemaan lehmien laitumellelasku -tapahtumaa, se olisi tälle kaupunkilaistytölle hieno kokemus!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Lehmälaitumet = BEST!

Kommentoi