Sunset hill

Tickle Your Fancy

Meillä on täällä päin maailmaa tullut tavaksi nousta päivän hämärtyessä villan viereiselle vuorelle katsomaan auringonlaskua. Nousu on jokseenkin jäätävä (jokseenkin ja jokseenkin, siis ihan jäätävähän se on :D), mutta näkymät todellakin sen arvoiset!

Mietittiin toissailtana, että miksiköhän tätä ei tule tehtyä enemmän Suomessa. Kesällä aina silloin tällöin, mutta miksei talvella? Kirkkaimpina talvipäivinähän auringonlaskut ovat upeita! Kunnolla vaan vaatetta päälle, reppuun termarillinen kaakaota ja sopivaan paikkaan ihastelemaan. En ole siis ikinä tehnyt tätä, mutta nyt Suomeen palatessa aivan varmasti aion tehdä!

Sunset view from San Juan Del Sur

 

xx Sara

Kommentit

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Oh näissä kuvissa on kyllä aivan ihanat sävyt ja lämpö! Eka ja toka vika - ihan lemppareita.

Monien kanssa kun on jutellut tästä auringonlasku tai -nousu asiasta lomareissuilla, niin ne tuntuu jäävän useimmilla mieleen yhtenä loman kohokohtana. Itellä ainakin siinä em. tapahtumia seuratessa iskee tosi vahvasti oman pienuuden ja maailman suuruuden tunne. Sellanen fiilis, että ei hitsi, on tää maapallo aika mielettömän mahtava paikka. Jonkinlainen elämän filosofiointi ja pöllämystynyt olo kaikesta siitä, mitä täällä on. Ehkä hienoin auringonnousu oli Ausseissa, kirjaimellisesti maan keskipisteessä keskellä ei mitään. Kello oli jotain viis aamulla ja säkkipimeää. Ihmiset keräänty yhdelle näköalatasanteelle, josta katseltiin pimeydestä, kaukaa horisontista ja maan rajasta Ulurun (sen jättimäisen kivimuodostuman) vierelle nousevaa aurinkoa. Maagista. Ja niinkun teilläkin näissä kuvissa, merta on ihan super rauhoittavaa katsoa kun aurinko laskee! Peukku auringonlaskuille Suomessakin siispä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mulla tulee toi ihan sama fiilis!! Ja tää on just se syy miksi auringonlaskut ovat niin ihania! :)

Ei juma, toi Aussi kuulostaa ihan maagiselta!!! <3

 

Lispe (Ei varmistettu)

Mielettömän ihania kuvia!!&lt;3 Tommosta elämää mäkin haluan vielä elää:matkustella, ottaa kuvia ja juoda smoothieita paljon nykyistä enemmän :D mistä nuo rintsikat mitkä sulla on ton ihanan topin kanssa? Mulla ois juurikin tommosen paidan alle hakusessa täydelliset olkaimettomat rintsikat ja noi näyttää niin hyviltä!

monaveronika (Ei varmistettu)

Mä olin tulossa kysymään ihan samaa! :D Mä oon vielä tämmöinen lättänä joten olkaimettomia ISTUVIA rintsikoita on ihan mahdottoman hankala löytää. :(

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei muuta kun tuumasta toimeen! :) Mulla on näissä sellaset liimapintaiset kupit (oisko lindexiltä?), ihan parhaita pienien toppien kanssa :)

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Aah mitkä maisemat ja kuvat!! Ihan mielettömiä!

ingis8

Noi maisemat!!!!!!!!!

Kommentoi