SUNSET STORIES

Tickle Your Fancy

Näissä maisemissa grillattiin eilen lohta ja taisteltiin tikkamestaruudesta. Ah-mazing. Auringonlaskut ovat mökkeilyn parasta antia, eikä näihin kyllästy ei sitten ikinä. Vuosi toisensa jälkeen löydän itseni auringonlaskun aikaan viltteineni ja hyttysmyrkkyineni riippukeinusta tuttua horisonttia tarkastelemasta. Ja siis tämä hiljaisuus, tätä on kaupungissa asuvan välillä hyvin vaikea ymmärtää. Niin käsittämättömän kaunista!

Auringonlaskun eteneminen on kiehtonut minua jo pienestä asti. Tässä on jotain hyvin taianomaista. Toivottavasti saadaan nauttia yhtä kauniista näkymistä tänä iltanakin! :)

Äippä iltauinnilla

 

T. Sara

Kommentit

Anna ja Sebastian (Ei varmistettu) http://annajasebastian.indiedays.com

Aivan ihania kuvia Sara <3 ! FIILIS!

-Anna

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti Anna!! :) Voi juurikin se!!

älyttömän ihania ja kauniita kuvia! :-) 

jee (Ei varmistettu)

Ahh aivan upeita kuvia!! Mitkä värit!! Auringonlaskut on kyllä taianomaisia! Niistä vaan aina jotenki lumoutuu :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No sanoppa muuta :) Huh!

Riikkaa (Ei varmistettu)

Ajattelin tänään, että jos klikkailee itsensä tänne blogiin noin 365 kertaa vuodessa niin olisi hyvä ottaa tavoitteeksi kommentoida edes kerran niiden päivien aikana. Turvauduin arkistoon ja totesin, että edellisen kommenttini jätin tasan vuosi sitten. Nyt pääsi vuorokausi vaihtumaan, mutta melkein päivälleen.

Näistä kuvista välittyy ääretön kauneus. Maailma tarjoilee tällaisia elämyksiä ja ihan pyyteettömästi. Parhautta blogissa on MIKSI-postaukset, kertomukset kommelluksista (no se Savonlinja) ja koko kuukauden kattavat kollaasit asuista. Suluissa olevat kursivoidut teksit on sarkastisen huikean huumorintajun helmiä. Pienet yksityiskohdat: maalitahrat villapaidassa ja kilppari golfpallossa. Pieniä juttuja, jotka saavat aikaan tämän. Kiitos Sara energiasta, arkisesta kauneudesta ja auringonlaskuista! Heinäkuussa taas.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei vitsi mikä kommentti <3 Sain oikein kylmiä väreitä! Arvostan sanojasi niin äärettömän paljon. Ihanaa kun tulit kommentoimaan :) Ihanaa loppukesää ja ensi heinäkuuhun, heh! Ps. olin jo unohtanut Savonlinjan :D

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Aivan upea toi taivas :D

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! eikö!! Voi mökki <3

P (Ei varmistettu)

WAU!!

Anskuub (Ei varmistettu)

NIIIIIN jumalattoman kauniita kuvia!! Tälläpä oli piristävää aloitella aamu! :)

anniinanir (Ei varmistettu) http://anniinanir.blogspot.fi

niin kauniita kuvia &lt;3 mä oon kans yks auringonlaskufriikki kerrassaan, aina niitä metsästämässä ja kuvaamassa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Ja kyllä, ymmärrän täysin :D

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Vau, upeita kuvia! Täältä kaupungin keskeltä niin kovasti ikävöin samankaltaisiin maisemiin. Luontoa ja auringonlaskua KIITOS!

Ja tulipa näistä auringonlaskuista mieleen, oletko koskaan ollut Australiassa? Auringonlaskut ovat mielettömiä varmasti joka puolella maailmaa, mutta jostain syystä ite oon törmännyt taianomaisimpiin pohjois-Australiassa! Siellä aurinko näyttää niin paljon suuremmalta "tippuessaan" taivaanrannan taakse. Biitsit täyttyivät iltaisin odottavista ja juhlan humuisista ihmisistä ja kaikki tuijottivat hitaasti laskeutuvaa isoa oranssia tulipalloa. Huhhuuuh. :) Jännittävän väreilevä fiilis, ja siis JOKA ILTA.

Sun täytyy matkustaa sinne!

saratickle
Tickle Your Fancy

Wow!! En ole koskaan käynyt Ausseissa, mutta siellä ravannut poikaystäväni ylistänyt maan ihan taivaisiin. PAKKO päästä! ETENKIN NYT!

Kommentoi