Sunset swim

Tickle Your Fancy

Päätettiin eilen lähteä illaksi Kumpulan maauimalaan, ihan vaan uimaan. Perustelin paikkavalintaa sillä, että siellä tuskin on hirveesti jengiä. Noh, kun päästiin alueelle totesin ensimmäisenä, etten ole ikinä nähnyt näin montaa lasta näin pienellä alueella :D

Aikoinaan kävin viikottain uimassa matkaa. Etenkin maauimalassa se on ihan parasta ja etenkin ilta-auringossa (kaikki on aina parasta ilta-auringossa!). Ja vielä kun viimeinenkin epäkohta vietiin tästä lajista (tämän ansiosta) ja pystyin vihdoin kuunnella musiikkia altaassa rulleillessani, lajista tuli yksi lemppareistani. Tosin jäljelle jää vielä ikuinen ongelma: rata täynnä jengiä. Menin kerran uimaan klo 6, otaksuen, että olen varmasti ainoa koko hallissa. Taisin unohtaa, että mummot herää joka aamu viideltä ja suurin ruuhka uimaradalla on tyyliin juuri klo 6 aamulla :D Eli muistakaa, että aikaisuus ei toimi tässä lajissa.

Uiminen tuntui pitkästä aikaa hyvältä. En tosin vieläkään suostu pukemaan kunnon uimiseen tarkoitettua uimapukua päälleni (muiden ihmisten silmien hyvinvointia ajattelen), urheilulliset bikinit toimivat aivan yhtä hyvin, eikö?!

shirt H&M / shorts Levis, 2hand / glasses Zara / backpack Accessorize / sneakers Converse

Translation: Yesterday I went to swim. I haven't done any long distance swimming for ages. And because of these, it felt great! 

T. Sara

Kommentit

Meow (Ei varmistettu)

Tollaset pitäis itsekin hankkia! Tosin tavallaan tykkään siitä "äänettömyydestä", mikä veden alla vallitsee. Noi kävis kyllä hyvin myös lenkilläkin vaikka sateessa, ei tarvis huolehtia kastumisesta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on kyllä ihan totta! Mutta jotenkin silti musiikki kuuluu mun treeniin.

Anna (Ei varmistettu)

Moikka!

Tuli mieleen, että kilpauintiin (ja miksei myös harraste) on nykyään aika kivoja kunnon uimapukujakin.
Esimerkiksi tämmöisiä http://tyr.fi/fi/naisten-uima-asut/harjoittelu/belding-thin-x-fit-naisten-uimapuku/, http://tyr.fi/fi/naisten-uima-asut/harjoittelu/radio-turbulence-crossfit-naisten-uimapuku-50.0.3642.4/ tai http://tyr.fi/fi/naisten-uima-asut/harjoittelu/zion-diamondfit/. Kilpauimarina itse vierastan kovaa harjoittelua ilman kunnon pukua tai tosi hyvin kilpauinti biksuja. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

En oo tullut ees ajatelleeksi, kuin makeet noi leijonat on!

ina (Ei varmistettu) http://inaylisirnio.blogspot.fi

Vau, ihan super hienoja kuvia!! :) Todella makee tunnelma näissä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos, poikaystävä on taitava kuvaamaan ;)

Linda (Ei varmistettu)

Mistä toi kello on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kirppikseltä, Goodsville second hand, josta blogiinkin kirjoitin! :)

Inkeri (Ei varmistettu)

Siistejä treeninibiksuja on myös! Fabiola Molinat on musta parhaat :) ne on todella pientä kokoa, mikä kannattaa huomioda jos tilaa netistä. Niistä ei tuu suuria rusketusrajoja! :) terv. Toinen ex-kilpauimari

Kommentoi