SUNSHINE JOY

Tickle Your Fancy

 

Aurinkolasit pakkaspäivänä saa hymyn huulilleni.  

Kannan laseja optimistisesti mukanani harmainakin päivinä, koska jos sattuu käymään niin hyvä tuuri, että valonsäteet jollain konstilla taistelevat tiensä pilviverhon läpi ja saan pukea lasit päähäni edes viideksi minuutiksi, olen onneni kukkuloilla. 

Viikonloppuna oli niin kaunista, että ihan sisällä kihelmöi. Kaupunki kylpi kirpeässä pakkasessa ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Frozen-leffa vibat! Kierrettiin joulumarkkinat, syötiin kauppahallissa kalakeittoa ja kuljettiin Helsingin kohmeisia katuja. Jopa juoksulenkille uskaltauduttiin. 

Päällä oli lemppari aurinkolasieni lisäksi ennakkojoululahjani - maailman pehmein huivi! <3

 

 

coat H&M (old)

beanie 2hand

scarf Zalando (here*)

sunnies Zalando (here*)

shoes Zalando (here*)

pants Lindex

bag Zalando (here*)

(*adlink)

 

 

 xx Sara

Kommentit

Lelluusi (Ei varmistettu)

Moikka! :)

Ihana asu! Mulla ois tosta laukusta kysymys mitä oon miettinyt ja tutkinut liikaa viime päivät Zalandon sivulla käydessä. :D Olin siis jo tilaamassa tota, mutta sit aloin miettimään et onks noi metalliyksityiskohdat hopean-vai kullanväriset? Hopeat haluisin mut Zalandon sivuilta kun katsoo niin mun silmään toisessa näyttää hopeelta ja toisessa taas kultaselta et ota siitä sitten selvää. :D Laukun omistajana osaat varmaan vastata tähän niin tulis varma vastaus. :D

Kiitos vastauksesta jo etukäteen ja kivaa päivää! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyyy! Sori kun vastailen vähän jälkijunassa. Tää on yks parhaimmista laukuista mitä omistan, TÄYDELLINEN KOKO! Hopeat on nuo yksityiskohdat! :)

Kivaa päivää <3

Lelluusi (Ei varmistettu)

Kiitos hirveesti vastauksesta, nyt varmaan munkin pakko tilata se, oon niin paljon sitä ihaillut jo et alkaa olemaan sen merkki. :D Piristipä kummasti päivää, kun viisurinpoistossa oon tänään ollut...ehkä täytyy tänään jo laittaa tilaus menemään niin jää päivä selvästi plussan puolelle. :D

Ässätässä (Ei varmistettu)

Ihan superihana tyyli, Sara! (tähän sellasia sydänsilmäemojia) Sun tyyli on aina kekseliäs, mutta erityisesti viime aikoina se on ollut todella inspiroiva! Kiva myös nähdä talvityylejä, johon kuuluu pipot ja kaulahuivit (onhan ne streetstyle-fotot aukiolevilla villakangastakeilla ja korkkareillakin ihan kauniita, mutta käytännöllisyys... hehe)! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voiii miten kiva kuulla, kiitos! :) Oivalsin, ettei mitään järkeä kuvailla asuja ilman talviasusteita, jotka mulla on kuitenkin aina päällä. Pipot ja huivit kuuluu talveen! 

Kommentoi