SUOMI ROADTRIP

Tickle Your Fancy

 

Tänään se starttasi. Meidän viikon suomikiertue, jota on fiilistelty tovi jos toinenkin! Minä, Elisa, molempien poikaystävät ja Suomen luonto! 

Sain alkuvuodesta hyvin kiinnostavan yhteistyötarjouksen TEM:ltä, jolle lähdetään nyt neljästään kuvailemaan Suomea meidän tyylillä. Stoppeja on pitkin Saimaata. Kolillakin päästään käymään! Mutta ihan ensimmäinen kohteemme sijaitsi Porvoossa.

Hypättiin tosiaan tänäaamuna Vuosaaresta lauttaan ja köröteltiin Söderskärin majakalle Porvooseen. Saarelle saapuessamme tuli vähän sellainen Muumipappa ja Meri -fiilis. Tuulinen keli oli kaikkea muuta mitä heinäkuisena torstaina sen voisi kuvitella olevan. Päällä oli kaksi villapaitaa ja pipo, silti oli kylmä. Mutta ehkä juuri tästä syystä paikka tekikin minuun vaikutuksen. Tuo syksyinen ilma jotenkin sopi tänne. Ja ihan erityisesti se sopi majakan seinille kirjoitettuihin tarinoihin ja mustavalkokuviin. 

 

 

xx Sara

Kommentit

Suomityttö (Ei varmistettu)

Hei,

olisiko sinun mahdollista valottaa, mitä tarkoittaa yhteistyö TEM:in kanssa? Kiinnostaa hyvin paljon, että voivatko bloggaajat esim. saada heiltä jotain tukirahaa tms. Olisi tosi kivaa, jos blogeissa aina enemmän avattaisiin näitä tällaisia asioita, jos kuitenkin ylipäätään mainitaan yhteistyöstä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Yhteistyöni TEMin kanssa on osa käynnissä olevaa Suomi 100 kotimaanmatkailun haastekampanjaa (täältä löytyy lisätietoa). Ei ole kyse siis tukirahasta tms :)

Tämä ei ollut yhteistyöpostaus, joten en siksi taustoja tarkemmin avannut :) Yhteistyöpostauksen tunnistaa aina Kaupallinen yhteistyö -virkkeestä postauksen alussa! 

Tasaraita

Mitä eroa on yhteistyöllä ja yhteistyöpostauksella?

saratickle
Tickle Your Fancy

Yhteistyö voi olla esimerkiksi sellainen, jossa minulta tilataan valokuvia, ja lähden reissuun niitä kuvaamaan :) Kuvat tulevat esimerkiksi yrityksen x kuvapankkiin, lehtijulkaisuihin, mainoksiin tai vaikkapa omaan Instagramiini näkyväksi. Yhteistyöpostaus taas on postaus, josta maksetaan minulle rahaa!

Ajattelin tässä postauksessa vaan kertoa uudesta työkeikastani, josta olen huisin innoissani! Se itse yhteistyöpostaus tulee sitten erikseen

Tasaraita

No niin nyt aukesi minullekin, että mitä tarkoitit yhteistyöllä ja miten se eroaa yhteistyöpostauksesta. Yhteistyö on toisin sanoen työkeikka. Ainakin tässä tapauksessa, mikäli kuvaat heille materiaalia käytettäväksi sekä laadit parhaat tärpit kohteisiin. Yhteistyö ei siis ilmeisesti velvoita sinua kertomaan projektista blogissasi vai velvoittaako?

Suomityttö (Ei varmistettu)

Ok :) Mitä sinä saat sitten tästä yhteistyöstä vai vaan hyvän mielen? Onhan se hieno haaste, mutta jotenkin olen ymmärtänyt, etteivät ammattibloggaajat ole missään mukana vaan hyväntekeväisyydestä...

saratickle
Tickle Your Fancy

Saan työreissusta palkkion, mutta sitä ei makseta tästä postauksesta :) Tällaisiin kokonaisuuksiin kuuluu monesti paljon muutakin kuin se itse yhteistyöpostaus (joka tässä tapauksessa tosiaan tulee myöhemmin. Kokoan omat tärppini saimaan roadtripille, huikeita vinkkejä luvassa!). Tällaisia voivat olla esimvalokuvaustilaukset, kuvien myynti, kuvaoikeuksien myynti markkinointiin, Instagram-näkyvuuden myynti jne. 

Marja (Ei varmistettu)

Moi,

Saatko siis tästä "yhteistyöstä" jotain rahallista korvausta tms? Tällänen keskushallintoon kuuluvan elimen kanssa järjestetty "yhteistyö" vaikuttaa vähintäänkin hämärältä, ja mielestäni sinulta osoittaisi vähintäänkin hyvää makua avata hiukan yhteistyön taustoja ja mahdollisia korvauksia, joita sinulle julkisista varoista tästä mainostuksesta maksetaan. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuten aikaisemmin tuolla sanoinkin, yhteistyöstä on tulossa oma postaus! :) Taustoja tulen siis avaamaan itse yhteistyöpostauksessa, no worries!

täydellistä reppua metsästämässä (Ei varmistettu)

Moikka! Mistä tuo musta nahkareppu on?? Olen vastaavanlaista, rentoa mutta linjakasta "nahka"reppua etsinyt. On muuten törkeen ihania kuvia, ja editointia tuntuu olevan sillee just sopivat verran :). Taisin bongata sut pinterestistä!

Kommentoi