Suosikkitakki

Tickle Your Fancy

Koska marras-tammikuussa asujen kuvaaminen on ollut pikemminkin harvinaisuus kuin jokaviikkoinen käytäntö, ei blogiin ole välttämättä päätynyt niitä eniten käyttämiäni asuja (huom, ennen pahinta pakkasputkea...). Tässä tulee takki, jota olen talven aikana käyttänyt aivan himona, mutta joka ei ole tainnut kuin vilahtaa blogissa.

Oversized mallit ovat suosikkejani. Takki suojaa jalkoja ja kätkee alleen paksuimmankin villapaidan, ilman "hihat ei mahdu" -ongelmaa. Ei siis ahtaanpaikankammoa eikä michelin ukko -lookkia, vaikka kerroksia löytyisikin useampia. Ainoa miinus on hupun puuttuminen, tosin takki ei olisi ollenkaan niin kiva hupullisena... Sen sijaan lierihatut toimivat tämän kanssa sadepäivinä ;)

coat H&M / knit H&M / pants Gina TRicot / shoes Topshop / turban KN Collection

 

The coat that I've been wearing a loooooot on this winter! Gotta love oversized models. Your legs won't get cold and no matter how big knit you're wearing, it will always fit with your coat. Perfect!

 

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Siis mua ärsyttää!!! Näin ton takin joskus 4 kk sitten H&M nettikaupassa, ja RAKASTUIN! Kuten arvata saattaa, koot oli loppu.. (niin kuin aina, kun löydän jotain kivaa :DD).. Oon pälyillyt tota takkia valehtelematta joka viikko neljän kk ajan, ja jopa laittanut asiakaspelaveluun viestiä, mutta eihh, takkia ei näillä näkymin enää myyntiin tule :((
Mutta eipä auta itkut markkinoilla, takki oli ja meni, nyt siis pälyilemään kirppareita :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä!! eifffit, tiedän tunteen. Niin ÄRSYTTÄVÄÄÄÄ! Tämä takki on ollu hullun suosittu. Siis multa kysytään varmaan joka kerta kun tätä käytän, että mistä sen olen löytänyt - aina lentovirkailijoita myöten! :D

Mä pidän sut mielessä jos myymään joskus rupean ;)

paa (Ei varmistettu)

Hei! Nyt tulee ihan ohi aiheen, mutta tuli tässä mieleen että miten se sun leuanvetohaaste meni? Jos oikeen muistelen niin sulla oli viime vuoden loppuun mennessä tavotteena saada 20 leukaa? Jos oot jo kertonu siitä niin mulla on menny ihan ohi vaikka jokaisen postauksen aina luenkin :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

No kuule! Siinähän kävi niin, että jouduttiin tavotetta hieman lykkäämään :S Syksy ei ollut varsinaista salin kukoistusaikaa kun olin niin paljon ulkomailla, mutta nyt uudella voimalla eteenpäin. Kyllä se 20 vielä rikki menee!

saratickle
Tickle Your Fancy

ps, ihana että luet <3 <3

Pauliinatytzzz (Ei varmistettu)

Moikka! Pakko kysyä et miten sulla on käyny tässä ajan myötä, kun näytät sekä ulkoapäin olevasi kunnossa että ravintojutskat taitaa olla kohdillaan, että onks paino ollut laskemaan päin vai noussut? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Rehellisyyden nimessä sanottakoon, että ei ole hirveesti tietoa, heh. En ole käynyt vaa'alla aikoihin. Kehonkoostumusmittaus olisi varmaan vielä järkevämpi. Fiilis on se, että lihaksia on tullut enemmän (ehkä vähän rasvaakin) eli lukema varmaan pikkusen kohollaan viime kerrasta :)

P (Ei varmistettu)

Vau vau vau!! :O:-D

saratickle
Tickle Your Fancy

kääk! :D <3

Vivica

Oh my miten ihana! Ja sinä myös:) Ja hiukset<3

Kommentoi