SUP NIGHT

Tickle Your Fancy

Tällä viikolla vietettiin yksi arki-ilta SUPpaamassa Munkkiniemen Kalastajatorpalla, TwentyKnotsin elämyspisteellä. Mä oon hehkuttanut tätä jo aikaisemminkin blogissa ja nyt hehkutan uudestaan. Tästä on muodostunut mun suosikkini, mielestäni paras SUP-melonta paikka Helsingissä.

Joka kerta tulee fiilis kun saapuisi ulkomaille. Paikka on idyllinen ja rauhallinen. Ei mitään ylimääräistä meteliä, pelkkä meri ja kaunis ranta. Rannan läheisyys on myös sopivasti tuulensuojassa, täällä on joka kerta ollut mukavan tyyntä. Kalastajatorpan lähellä on myös kivoja SUP-reittejä, jotka kulkevat kaislikon läpi ja siltojen ali.

Paras aika suppailuun on mielestäni ilta. Mikään ei oo mukavampaa kun heittää joku pitempi lenkki ilta-auringossa ja kokoontua sen jälkeen yhteen laudat vierekkäin ihastelemaan auringonlaskua. Ja tietysti hyppiä lämpimään veteen. Ja tietysti tehdä laudan päällä kaikkia temppuja ja niiden epäonnistuessa (=aina) lentää veteen.

Mun unelma olis joskus vetää joku oikeesti pitkä SUP-retki. Lähteä jo aamusta, ottaa eväät mukaan, pysähtyä saarille ja virittää päivän hämärtyessä kaiutin kiinni lautaan ja pistää Ben Howardit soimaan!

Paikalla oli tällä kertaa TwentyKnotsin Paul ja Joel. Huikeita tyyppejä molemmat! Huikeita tyyppejä kyllä koko TwentyKnotsin porukka!

Huh, kuulostipas mainokselta, mutta sitä sen ei ollu tarkotus olla.

Tää on varsinainen fiilislaji ja fiilispaikka. Ja etenkin auringonlaskussa. Ei mitään pahaa sanottavaa. Ihana ilta!

 

T. Sara

Kommentit

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://northernfoxblog.blogspot.com

Mulla ei oo mitään tietoa mitä toi SUPpailu oikeen on... kuulen sanaa jonkin verran, mut ei oikeen aukee :D No siis tietty tästä postauksesta ja kuvista nään mistä on kyse. Mutta... miksi? :D Onko tää jotain surffikuumeen lievittämistä? Onko surffaamisella ja SUPpaamisella oikeestaan mitään muuta yhteyttä kuin lauta? Onko noi ylipäätänsä ihan surffilautoja vai ihan erilaisia? Mikä SUPpailussa kiehtoo; veden päällä lilluminen ja upeet maisemat vai onko toi jollain tavalla fyysinen laji? Onko se ees niin sanotusti LAJI vai vaan illanvietto hengailua?

Hehee. Muutama kysymys. Miten ois ihan tyhjentävä postaus SUPpailusta? Ellet oo jo sellasta tehnyt.

saratickle
Tickle Your Fancy

Haaa! Mä sanoisin, että tää toimii mulla rauhottajana. Tietty keskivartalotreeniä jollain asteella, mutta enemmän fiilistelyä, hengailua, luonnosta nauttimista täällä Suomessa, jossa aaltoja ei ole. Lautoja on erilaisia, ihan kuten surffauksessakin :) SUPpaukseen liitetään usein jooga, jota monet harrastavat lautojen päällä. Kokeile SUPpia, niin tiedät! :)

Janika (Ei varmistettu) http://jjjanika.blogspot.fi

aivan ihania kuvia! tuntuu että kaikki on käynyt jossain suppailemassa, pitäisköhän itekkin mennä testaan tää kohuttu ilmiö...:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Suosittelen, jotenki tää laji toimii ihanasti rauhottajana. Mahtava elämys!

Cara (Ei varmistettu) http://www.seathatsparkles.com/

Mäkin kävin SUP-kurssilla tuolla ja ei voi kuin kehua! Oli niin kivaa ja ihan huippuja noi TweyntyKnotsin tyypit. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan loistoporukka ja loistopaikka :)

Kommentoi