SURF & FUN

Tickle Your Fancy

 

Istun Denpasarin lentokentällä ja syön banaanileipää. Selaan kuvia viimeiseltä kahdelta viikolta ja hymyilen.

Aika mieletön surffileiri takana, jälleen kerran. Balin lämpöön, valoon ja julmetun aikaisiin herätyksiin ehti tottua. Samoin skootterilla liikkumiseen ja kaikkialla pauhanneeseen panhuilulevyyn, joka soi muuten tax freessäkin just 10 minuuttia sitten. 

Ihana loma!

Ikävä tulee kaikkia tyyppejä! Toivottavasti nähdään pian!

Ps. Kun suljen silmät, tuntuu kuin lilluisin lautani päällä aalloissa. Oltiin vedessä niin paljon kuin suinkin pystyttiin, ja se tuntuu kropassa. Taidan antaa olkapäiden ja ojentajien levähtää hetken verran :D 

 

 

 

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Muistathan että Balilla on merkittävä rabieksen riski! Rabies-tartunnan saanutta koiraa (tai muuta eläintä) ei aina tunnista ulospäin, vaan se voi olla täysin rauhallisen näköinen kulkukoira. Siksi kulkukoirista kannattaa pysyä kaukana (vaikka hitsi vie että tämä fakta särkee mun sydämen t. koirarakas jolla ei omaa koiraa). En siis tietty tiedä onko nämä koirat esim. resortin omia koiria eikä kulkukoiria, mutta vapaana kulkiessaan ne voivat joka tapauksessa hyvin saada tartunnan muilta infektoituneilta koirilta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Vitsi mä yleensä pysyn aina kyllä tosi kaukana, mutta tän suhteen en vain yksinkertaisesti voinut!! <3 <3 Mutta hyvä muistutus!

Vierailija (Ei varmistettu)

Upean näköistä! Iskee lomakuume näitä kuvia katsellessa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos <3 Ja mulla taas iskee kaipuu takasin :D

surffibest (Ei varmistettu)

Heii! Tuntuko surffi jotenki erilaiselta, kun oli oma lauta? :) Ja miten muuten suju surffit? Ite vedelly aina vuokralaudoilla ja miettiny kanssa oman laudanhankintaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

No kieltämättä tuntui kyllä, kiitos kysymästä :) Lauta on pienin millä oon koskaan vetänyt, joten sen kanssa oli vähän opeteltavaa (erityisesti hitailla aalloilla). Oma lauta on kyllä paras homma ikinä. Jos yhtään tulee surffailtua niin suosittelen. Näitä saa paikan päältä tosi edullisesti ja lentokoneessakin menee ihan tavallisesta matkatavarasta ainakin Qatarilla (kunhan kokonaiskilot on 30), eli ei mitään lisäkustannuksia siihenkään!

Kommentoi