SUSHI DELIVERY

Tickle Your Fancy

Elämässäni ei viimeisen neljän päivän aikana ole tapahtunut ihan kamalasti. Sarjoja, inkiväärin suurkulutusta ja sohvalle homehtumista. Puhekiellossa olevan (pikemminkin sitä yrittävän) ihmisen arki parani kuitenkin hetkessä kun tilattiin ruokaa kotiin Foodoran kautta. Ja tällä kertaa ei nimittäin pizzaa, vaan SUHIA!!!

Huom. tämä postaus ei ole kaupallinen mainos, vaan vinkki kotiin tilaaja -fanilta toiselle. Vanhasta Miksi-postauksestanikin löytyy kohta missä pohditaan miksei kotiin voi tilata muualta kuin pizzerioista? Koko elämäni olen kadehtinut kuinka jenkkileffoissa tilataan kotisohvalle vietnamilaisia rullia tai sushia, joita syödään hyvän leffan ääressä! Eli voitte kuvitella kuinka onneissani olinkaan kun sain täältä nenäliinamuurien takaa tehtyä tilauksen kotiovelleni, vieläpä Sushibar+winestä!

Uusia ruokatoimitusfirmoja on ilmestynyt markkinoille viimeaikoina, ja sehän on mahtavaa. Ongelma lähes jokaisen kohdalla onkin ollut se 15e:n toimituskulu, jotka on lyöty annoksen kylkeen. Foodoran kuljetusmaksut sen sijaan ovat samaa luokkaa kuin ne pizzerioidenkin omat, lisäksi vuoden loppuun vältätte toimituskulut kokonaan koodilla saratickle ;) Ps. Keskusta-alueen ulkopuolelle, Alppilaan, Kallioon, Vallilaan ja Sörnäisiin aletaan toimittamaan juurikin tänään torstaina!

Suunnittelen tässä jo seuraavan leffaillan menua. Ehkäpä Rullasta, Roslundilta, Street Gastrolta tai Cholosta!!

 

xx Sara

Kommentit

Mimmuli (Ei varmistettu)

Jes vihdoin!! Oon odottanu koko kesän, että nää alkais toimittamaan muuallekin kun keskustan alueelle. Oon töissä vallilassa ja lopen kyllästynyt meidän viereiseen lounasravintolaan! Kauemmas kun ei kerkeä lähtemään. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei jee! Ihan mahtavaa :)

le minx (Ei varmistettu)

Tää on kyllä hyvä ja mainio palvelu! :D ei tarvii kestää Sushibar+Winen surkeeta palvelua paikan päällä ...... Mut Sara, iskitkö sen Celinen laukun luotolle vai mikä rahapula nyt on kun yhteistyöpostauksia tuntuu tulevan aikamoisella tykityksellä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa eikö!!

:D Kuten mainitsin, tässä ei ollut kyseessä nyt kaupallinen kamppis eli en tienannut postauksella penniäkään. Palvelus yrittäjälle, ihan vaan koska oon fiiliksissä kyseisestä palvelusta :) 

Syksyn mittaan kamppiksia tulee näkymään blogissa enemmän, se on vaan kiireisintä aikaa täällä! Nykyään suositaan myös useamman postauksen mainoskampanjoita, jolloin parin viikon sisään blogissa saattaa olla kolmekin juttua samalta brändiltä. Kamppispostauksia tulee, se on varmaa. Ne vähän niin kuin mahdollistavat tämän blogin pitäisen meikäläisellä :) Puhutaan kuitenkin todella pienestä määrästä normipostauksien rinnalla.

ohsomanyreasons

Oi kiitos tästä postauksesta! Sushia kotiinkuljetuksella, mahtavaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

VIHDOIN!!

Lina-Maria (Ei varmistettu)

On jotenkin niin hassua, ettei Suomessa oo tätä kotiintilaus-kulttuuria ollenkaan! Ehkäpä se on nyt vihdoinkin nostamassa päätään. :)
Asustelen Keski-Euroopassa, ja täällä erityisesti pe-su akselilla ruokalähettien skootterit pärisevät tiheään tahtiin töiden jälkeen kun puolet kaupungista tilaa ruoat kotiinsa. :D On se aika ihanaa välillä!

saratickle
Tickle Your Fancy

No IHANAA!! Toivottavasti tosiaan saadaan vakiinnettua kotiinkuljetuskulttuuri tännekkin :) (muullakin kuin pizzalla ja kebabilla....)

mariakor (Ei varmistettu)

Pettymykseksemme tuo alennuskoodi oli vain kertaluontoinen, vaikka olit kirjoittanut: "Foodoran kuljetusmaksut sen sijaan ovat samaa luokkaa kuin ne pizzerioidenkin omat, lisäksi vuoden loppuun vältätte toimituskulut kokonaan koodilla saratickle"

Laitoin asiasta palautetta myös foodoralle, toivottavasti jatkossa homma voidaan koordinoida selvemmin bloggaajien kesken, ettei pääse samanlaisia lipsahduksia :)

Kommentoi