Sushi-ilta OneNotella

Tickle Your Fancy

Lähdin mukaan Indiedaysin, Microsoftin ja Nokian yhteistyökampanjaan, jonka tarkoituksena on opetella käyttämään uutta Microsoft Office 365 Home Premiumia paikasta ja laitteesta riippumatta! Kampanjaan kuuluu myös kilpailu, jossa palkintona on Office 365 Home Premium paketin lisäksi Nokian 1020 puhelin!

Kaikki mitä teen koneella tai puhelimella synkronoituu pilveen, eli pääsen tiedostoihini, kuviin yms käsiksi vaikka kaverini puhelimella. Mun on edelleen vaikea ymmärtää, että voin nyt lisäillä slidejä powerpointtiin tai korjata ainaisia kirjoitusvirheitäni ennen esitelmää puhelimellani!

Mun tehtävänä oli järkätä illallinen ystävilleni OneNoten avulla. Kyseessä on mulle uusi muistiinpano-ohjelma, johon pystyy lisäämään kuvia, linkkejä, kaavioita, välilehtiä yms. You name it! OneNote on pilvessä ja sen takia laitteet synkronoituvat keskenään kokoajan. Mikäli muutoksia tapahtuu OneNotessa, saat siitä ilmoituksen puhelimeen. Erittäin toimiva esim kouluprojekteissa yms.

Järkkäsin sushi-illan ja kasasin OneNoteen kaikki tarvittavat asiat iltaa varten (ja aika paljon ekstraakin :D). Tän avulla pystyn jakamaan reseptit paikallaolijoille ja lisätä vaikka illan aikana otetut kuvat mukaan jne. Nyt jaan tän myös teidän kanssa!

Meidän suhi-illan tarjoiluihin, resepteihin, soittolistoihin yms pääsette käsiksi TÄÄLLÄ :)

 

 

 

Ja mikä parasta, pääsen siis OneNoteen käsiksi myös puhelimellani! Puhelin mukaan ja kauppaan.

 

Kampanjan tiimoilta järkätään myös upea lukijakilpailu. Ohjeet tulevat tässä:

Instagram on löytänyt hiljattain myös Nokian puhelimiin, joten kilpailu pidetään tällä kertaa siellä! Jaa Instagramissa inspiraatiokuvia mielenkiintoisimmista paikoista missä työskentelet/opiskelet? Käytä hashtageinä #GetItDone ja #TryMeMaybe. Näin osallistut Nokian 1020 puhelimen arvontaan.

Voittaja ilmoitetaan Instagramissa kaikkien kuvien kesken #reinsta #reinstagram #getitdone #trymemaybe –hashtagien kautta :)

Ps. Voit kokeilla Office 365 Home Premiumia veloituksetta täällä tai nappaa se ostoskoriin täältä.

T.Sara

Kommentit

veera (Ei varmistettu)

Instagram tuli lumioihin pari viikkoa sen jälkeen kun omani hajosi. Tyypillistä. :D

Hauskaa matkaa tammikuussa, varmasti kunnon rentoutus tiedossa siellä auringossa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha voi ei, kuulostaa kyllä mun tsägältä just :D Kiitos tuhannesti:)

idaso (Ei varmistettu)

Mikä sen instagram-sovelluksen nimi on nokialla?:)

Kommentoi