Sveitsi: Mount Pilatus

Tickle Your Fancy

 

Mikä maa tämä oikein on? Hulppeita vuoria ja loputonta vehreyttä? Turkoosina hohtavia järviä, kiiltokuvamaisia maisemajunia, upeita vesiputouksia ja uskomattoman hellyyttäviä vuoristomökkejä? 

Tuntuu epätodelliselta olla täällä juuri nyt. Enpä olisi uskonut, että tammikuisessa palaverissa ilmoille heitetty ajatus Sveitsin reissusta tulisi oikeasti toteen. Etenkään näin massiivisella porukalla! Yhdistettiin tosiaan Sveitsin turismin ja asiakkaani Peak Performancen kanssa voimamme, ja suunniteltiin kuuden päivän reissu 16 hengen bloggaaja-/valokuvaajaporukalle. Jengi saatiin kasaan, ja sopiva viikkokin löytyi!

Ensimmäinen vuorokausi vietettiin näissä maisemissa Mount Pilatuksella. Kahden päivän ukkosmyrskyennuste ei onneksemme käynyt täysin toteen, vaan päästiin nauttimaan aktiviteeteista ja maisemista ensimmäisessäkin kohteessa.

Kaksi päivää ovat olleet enemmän tai vähemmän sateisia, mutta se ei sulje pois Sveitsin kauneutta. Usvaiset metsät ovat kuin suoraan Desenion kulttitaulusta ja lehmänkellon kajahtelu raikkaissa laaksoissa saa hymyn huulille. 

Aika onnellinen ja kiitollinen olo just nyt. En malta odottaa mitä seuraavina päivinä on luvassa!

 


 
 
xx Sara

Kommentit

Sj (Ei varmistettu)

Moikka! Ei voi muuta sanoa kun VAU! Ihan mielettömiä kuvia. Tuli mieleen, että oisko sulla suositella jotakin merkkiä sekä mallia kengistä joilla on hyvä kävellä (esim koiran kanssa lenkkejä), mutta olis silti hyvännäköset?:-)

Julia Zhuravlova (Ei varmistettu) https://twinklelittlstar.wordpress.com

amazing view!

windows 7 product key (Ei varmistettu) https://produkey123.blogspot.com/

The article was very good and useful, I read it and asked for permission from the author to share this article.

Kommentoi