Syksyn vaatevalinnat - 9 lempparia

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Tuntuu, että joka sesonki Lindex näyttää enemmän ja enemmän omalta. En osaa sanoa kumpi tässä muuttuu, minä vai vaatemerkki, mutta tällä hetkellä Lindex on noussut yhdeksi suosikki vaatekaupoistani. Tuotteet ovat trendikkään naisellisia ja niistä löytyy kivoja yksityiskohtia. Erityisen kovan vaikutuksen minuun teki uusin nettikaupassa ja myymälöissä oleva syysmallisto, jonka tuotteita onkin tänä syksynä näkynyt päälläni harva se päivä. Niin inspiroiva!

 

 

Nopein ja helpoin tapa päästä käsiksi syksyn trendikkäimpiin tuotteisiin on ehdottomasti Lindexin verkkokauppa. Sieltä löytyy koko mallisto ja vieläpä kivoja ideoita syysuutuuksien stailaamiseen. Kokojakin lisätään jatkuvasti! Mikäli oma kokosi uupuu, voit pyytää sähköposti-ilmoituksen, joka lähetetään heti kun uusia kokojan saapuu nettikauppaan.

Sivuilta löytyy perinteisen selkeän nettikaupan lisäksi oma osio uutuustuotteista ja parhaiten myydyistä tuotteista. Myös Premium Quality-tuotteet (superkivoja kashmirneuleita!) ja ympäristöystävälliset tuotteet on kasattu omille sivulleen! 

 

Lindex knit (similar here) // Lindex skirt (here)

 

Kasasin Lindexin nettikaupan valikoimasta suosikkejani alle. Aluksi niitä oli melkein 20, sitten rajasin yhdeksään... hah! Alla olevista 2, 3 ja 7 löytyvät omasta vaatekaapistanikin :)

HUOM! Saan jakaa teille Vip-alennuskoodin, jolla saatte 20% alennusta valitsemastanne tuotteesta Lindexin verkkokaupassa! Koodi on vip20fi ja etu on voimassa 8.10 asti! Toivottavasti löytyy jotain kivaa piristystä syksyyn :)

 

 

LINDEX MASTRPIECES -20% (vip20fi)

 

 

 

 

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here & here // 7. here // 8. here // 9. here

 

 

xx Sara

Kommentit

Jani-75 (Ei varmistettu)

Hieno nahkahame:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Jani75!

Essiesophie (Ei varmistettu) http://nouw.com/essiesophie

Ai vitsit toi oranssi neule on ihanan herkullisen värinen! Mitä matskua se on? Samaa olen myös huomannut Lindexistä, heidän mallistot sen kuin paranee kausi kaudelta! Myös toi punavalkoraidallinen pusero olisi tosi kiva vaikka harmaiden farkkujen ja nilkkureiden kanssa :)

www.nouw.com/essiesophie

saratickle
Tickle Your Fancy

No just näin, ihan sama fiilis! Mitähän mä uskaltaisin sanoa, oon näköjään leikannu pesulapun siitä veke! Mutta matsku on ehdottomasti yks syistä miks tota neuletta oon niin paljon pitänyt. Ihan mielettömän laadukas, ollakseen niinkin edullinen!

Oi toi kuvailemasi asu kuulostaa huipulta!

Hannnnna (Ei varmistettu)

Linkin "Similar" paita on ainakin polyamidia ja akryylia. Ei kiitos :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo tää neule on myyty loppuun! Similar, koska väri! :)

ssissi (Ei varmistettu)

Siis toi sun päällä oleva hame ei voi millään olla toi linkin takaa löytyvä! Näyttää kuvissa super kivalta, mutta toi linkin hame ei kyllä livenä toiminut yhtään. Valehteleeko mun silmät nyt vaan :D Lindex kyllä yksi omistakin lemppareista nykyään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nyt täytyy sanoa, että mä mietin samaa asiaa, mutta oon kyllä varmistanut linkit Lindexillä. Mulla tää hame on tosin mallikappaleena, välillä näissäsaattaa pinnat tai värit vähän vaihdella. Malli on ainakin sama ja nimikin vielä. Mäpä tuplatsekkaan tämän vielä ja palaan sulle tähän samaan kommenttiin :)

ssissi (Ei varmistettu)

Joo toi sun hame näyttää jotenkin paljon smoothimmalta! Tosiaan kävin sitä sovittelemassa Lindexillä siinä toivossa että siinä ois vihdoin se täydellinen kiiltonahkahame, mutta pinta ei ollut ihan sellanen kuin toivoin ja mallikaan ei ehkä ollut paras mun kropalle. Höh!

Kommentoi