SYMPPIS TOKIO

Tickle Your Fancy

 

Kolme päivää Tokiossa ja kaupunki on just niin huikea kuin muistinkin. Tässä postauksessa listasinkin jo hauskoja huomioita kaupungista, mutta nyt tulee muutama uusi. 

 

Ihmisiä on aivan sairaasti, ja kaikkialle jonotetaan nätisti koko ajan: liukuportaisiin ja käsienpesualtaalle.  Kaduilla on silti yllättävän hiljaista. Kukaan ei oikein puhu mitään. Ainakaan kovaan ääneen.

Osassa ravintoloista ruoka tilataan ja maksetaan ravintolan oven viereisellä automaatilla. Painetaan kuvasta mitä halutaan ja maksetaan kolikoilla. Jos tilaa alkoholia, ruudulle saattaa ilmestyä pandahahmo, joka kysyy oletko täysi-ikäinen. Siitä pääsee jatkamaan kun painaa OK.

Koirien työntely lastenrattaissa (+niiden pukeminen) on selvästi joku juttu. Niitä kyyditään myös pyörän koreissa. 

Ihmiset ovat ihan käsittämättömän avuliaita. Tänäänkin eräs mies lähti saattamaan meitä yhdelle ravintolalle, vaikka oli itse kulkemassa ihan toiseen suuntaan. Ravintola oli vähintään puolen kilsan päässä!

 

 

Ihmiset pukeutuvat ihan tosi kivasti! Ja melkein kaikilla mimmeillä on päällään t-paita + toppi/spagettiolkainmekko -yhdistelmä :D Niitä myös myydään kaupoissa setteinä - molemmat pitää ostaa.

Törmäsin tänään pikatsuhattaraan ja pöllökahvilaan (kahvila oli täynnä siis oikeita pöllöjä, perus :D)

Pelihalleissa on ihan kamala meteli, eikä niissä saa kuvata. Parasta on myös että pelimestat, jotka ovat tännä niitä "drag and drop" -koneita, joista kouraan voi saada pehmolelun tai ehkä muumikellon, ovat täynnä aikuisia. Aikuisia ihmisiä jännittämässä jääkö pikachu-pehmolelu kouraan :D En ymmärrä!

Naisilla on tapana pitää "lapsellisia asusteita". Mustavalkoinen jakkupuku + pikachupehmokäsilaukku on ihan peruskamaa!

 

 

xx Sara

Kommentit

Lauraaaaa (Ei varmistettu) https://laura-linnea.blogspot.se/

Haha luin tän ja ton edellisen faktapostauksen Tokiosta, ihan mahtavia! Nauroin ääneen yksin kotona ku mikäkin idiootti, naapureille ihmettelemistä :D

Just luin tänään että tänne Ruotsiinkin on kaavailtu tollasia ääntä pitäviä vessanpyttyjä. On se kiva että aatellaan toisten tunteita siinäkin, ettei pissan lorotusta pakoteta kuuntelemaan... :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah hei mahtava tietää että tukholma saa musapönttöjä :D

protagonisti

Älä tuomitse "kouraa" ennen kuin kokeilet! Nimimerkillä Tokiossa jokunen vuosi sitten "mää vaan kokeilen parilla lantilla" muuttui aika äkkiä muotoon "pakko saada tuo perkeleen vaaleanpunainen pupu, EN LUOVUTA!!!" Sain niitä lopulta kaksi yhdellä iskulla, mutta en uskaltanut laskea paljonko rahaa olin koneeseen syytänyt... Oi oi, ollappa Tokiossa.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahha kyllähän sinne muutama jeni katosi :D

Roosa Mikkonen (Ei varmistettu)

Mitä objektiivia on käytetty tokassa kuvassa? :) Kiitos jo etukäteen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon kuvannu kaikki kuvat 20mm 1.8! :)

mssssssss (Ei varmistettu)

Ihana Tokio :) matkustin kyseiseen kaupunkiin ensi kertaa viime syksynä yksin ja rakastuin ekalla kerralla. Tällä hetkellä odotan palkkapäivää, että voin ostaa sinne lennot nyt tulevalle marraskuulle. En malta odottaa. Hei, suosittelen käymään Shimokitazawan kaupunginosassa (ellette ole jo olleet siellä). Siellä on kaikkia ihania second hand-kauppoja ja tyylikkäitä nuoria ihmisiä. Tosi kiva paikka kaiken kaikkiaan. Itse vietin siellä viimeksi parikin päivää. Ja Harajuku Gyoza on ihan paras paikka syödä gyozoita :) sinne joutuu mitä suuremmalla todennäköisyydellä jonottamaan, mutta se on kyllä sen arvoista.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii hei me käytiin Shimokitazawassa viikonloppuna ja juku, että oli ihana paikka!! Kiitos vinkeistä <3

Kommentoi