Synttärihumussa

Tickle Your Fancy

Kesän merkki: Hannan synttärit. Joka vuosi tänä viikonloppuna aurinko paistaa, ekat rusketusrajat on jo haisteltu ja euroviisut tulee telkkarista. Kokoonnuttiin taas perinteisesti juhlistamaan ystäväämme kotkatyttöjen kanssa :)

Mä pistin päälle tommosen räikyvän sinisen, parin vuoden takaisen selkäauki-mekon

Olette rakkaita <3

 

T.Sara

 

Kommentit

Katerina Alezandra (Ei varmistettu)
Katerina Alezandra (Ei varmistettu)
puikulapuu (Ei varmistettu)

Hei. Satutko tietämään mistä Jannin hame on? oon päivystänyt sen omassa blogissa jommenttiin vastausta, mutta en malta odottaa. Haluan tuollaisen HETI :)

löllöpylly (Ei varmistettu)

Moikka,

oon nyt seuraillu sun blogia kohta 2 vuotta ja täytyy sanoa et oot ihan uskomattoman inspiroiva!

Ja senpä takia aattelin pyytää vähän
kuntomotivaatio -neuvoja.
Oon siis 18 vuotias ja ihan perus hyvässä kunnossa, oon muuten ihan tyytyväinen tilanteeseen, mutta kun tuo perse roikkuu kohta jo polvitaipeissa enkä jaksa hölkkäillä 400 m enempää.
Mulla käy lenkilläkin aina niin, että heti kun alkaa vähänkin tuntua ikävältä niin lopetan juoksemisen. En vain saa itsestäni irti kaikkea, koska oon varmaan vaan tajuttoman laiska..?

Eli oisko jotain perus kyykkyjen ohella persettä nostattavia liikkeitä, ja neuvoja tohon juoksemiseen (:?

Siirii (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Tässä kesää kohti mentäessä on itse kullakin vaikka mitä juhlia tulossa, ja itse aina olen ainakin joka kerta toisensa jälkeen pulassa vaatevalinnan suhteen. Olisi tosi hienoa jos voisit tehdä postauksen juhlapukeutumisesta, siihen liittyvistä kuumista trendeistä ja ennenkaikkea jos löytäisit kuvia sinun vanhoista juhla-asuista. Niistä kun saa hirveästi inspistä omaan pukeutumiseen. Toiveena olisi vielä vieraan näkökulmasta :) tämä oli tämmäinen pyystö vain. :)
Ihanaa kesää!
-Siiri

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

eikö! kiitos :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

musta se puhu ostaneensa sen H&M:ltä! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi kiitos, niin hienoa kuulla! Ja mahtava myös kuulla että oot päättäny päihittää juoksuesteet ja onnistua :) Juokseminen on karseeta jos sitä tekee väkisin. Haastaa pitää osata, mutta pakkopullaa ei jaksa kukaan. Juoksukunto vaatii hyvän peruskunnon, jonka saat esim ripeillä kävelylenkeillä ja kevyellä juoksulla. Kävele, juokse, ja kun tuntuu pahalta kävele taas ja kohta taas juokse! Pikkuhiljaa huomaat, miten juokseminen lisääntyy eikä tunnu niin pahalta! Mä teen askelkyykkyjä tangon kanssa, sumokyykkyjä korokkeella seisoen ja erilaisia hyppyjä (askelkyykkyhyppyjä, kyykkyhyppyjä jne) pepputreenissä! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Heeei hieno postausidea toi vanhat kuvat! Tsekkasitko jo ton mekkopostauksen vähän alempana? :) Mä pistän korvan taakse!

Haha-_- (Ei varmistettu)

Moikka, mistä ihana sininen mekkosi on!
Ps. Kiitos ihan mahtavasta blogista:))

SannaEve (Ei varmistettu)

Heippa! Millä teet noin upeat kiharat?:)

Kommentoi