Taikaa ilmassa

Tickle Your Fancy

 

Kello oli 7:40 kun taksi tuli noutamaan meitä Åren kylästä eilisaamuna. Lastattiin Elisan ja Kiran kanssa kamat autoon ja hypättiin kyytiin.

Aamu alkoi hiljalleen valjeta.

Åre on talvisin ikuisen joulun kylä - tuntui ihan jouluaatolta. Valoja, lumisia kattoja ja söpöjä puutaloja riittää silmän kantamattomiin. Joulukalenteri on täydellinen sana kuvaamaan näkymää hämärällä.

Ajettiin tunturia alas. Taivas alkoi kääntyä vaaleanpunaiseksi ja edessä kohoavien vuorien huiput saivat violetin sävytyksen. Tuntui kuin oltaisiin oltu sadussa. Huurteisia puita, mutkitteleva tie, auton renkaiden alla narskuva lumi ja hiirenhiljainen kylä.

Katseltiin näkymää niin lumoutuneena, että kuski pysäytti pian auton tien laidalle. Hän kehotti meitä käymään ulkona. Åren auringonnousu on kuulemma vielä upeampi kun keuhkot saa täytettyä raikkaalla pakkasilmalla eikä ikkuna ole välissä häiritsemässä.

Kuski oli oikeassa.

Kun käännyttiin viimeisestä risteyksestä oikealle ja lentokentälle oli enää 20 kilometriä, ilmestyi auringonnoususta vaaleanpunaiseksi värjäytyneen autotien laitaan hirviperhe. Niin uskomattoman kaunis hetki, maaginen jopa. Hymyilin ja tunsin kuinka onnellisuus ja kiitollisuus valtasi koko kehon. 

 

Pictures of me: Kira Kosonen

 

xx Sara

Kommentit

ElizabethRinne

Varmasti ihan mieletön elämys ja tunnelma näissä kuvissakin on maaginen! <3

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

saratickle
Tickle Your Fancy

Kaunis kiitos <3

Lillasin (Ei varmistettu)

Outo kysymys, mutta liittyikö tähän hetkeen taskussa oleva kivi?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan hullua, saattoi nimittäin liittyä :O

Lillasin (Ei varmistettu)

Satuin kuulemaan samaisen tarinan Helsingin kivi-liikkeessä ja olin aika äimän käkenä ko sen sitte blogistas luin. En tajunnu yhtään seurata, kuka tarinaa kertoi (se silmiä peittävä apina emoji tähän)

hsmm (Ei varmistettu)

öö wat :D voisko joku avata tän

Kommentoi