Takaisin syksyyn

Tickle Your Fancy

 

Päivän tauko balikuvista. Syy on hyvinkin yksinkertainen: kuvien lataus tökkii tänään sen verran rankasti, että mielenterveyteni alkaa olla uhattuna. Parempi siis vaan antaa olla ja mennä näillä luonnoksissa olleilla pari viikkoa vanhoilla asukuvilla! 

Tuntuupa muuten tämä syysasu hurjan inspiroivalta just nyt. Viimeiset pari viikkoa olen kuljeskellut lähinnä uikkarin ja farkkusortsin yhdistelmässä. Ja jättimäisissä (pahalta haisevissa) t-paitamekoissa. Ja niissä hautausmaalle pian joutavissa Birkenstockeissa...

Kun olo on kellon ympäri nahkea, tukka likainen ja ulkoinen olemus muutenkin kaikin puolin homeinen, alkaa sateisessa Tukholmassa napatut asukuvatkin näyttämään yllättävän kivoilta! Tai sitten se on vaan tuo lempitakkini, jota alkaa olla jo ikävä!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

NLY faux fur here* (-25%)

NLY shoes here*

Gina Tricot jeans

Chloé bag

(*adlink)

 

Pssst. Black Week on täällä ja Nelly.com:lla tipahtelee tarjouksia pitkin viikkoa. Tänään kaikki NLY Trendin tuotteet (mm. tämän asun tekoturkki!) -25%!

 

 

xx Sara

Kommentit

JokiJohanna (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Kaikki asut joihin olet yhdistänyt tän tekoturkin ovat olleet niin ihania, että oksat pois! Tossa takissa vaan on jotain taianomaista :D

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa ihana! Mä oo nkyllä aika samoilla linjoilla, joku tässä on!! :D

Kirsiiiiiii (Ei varmistettu)

https://www.finnwatch.org/images/pdf/finnwatch_4_2011_3_paivitetty061220...

Tuossa linkissä tietoa esim. Gina Tricot'n hiekkapuhalletuista farkuista. Voisitko olla käyttämättä Ginan ja muiden halpavaateliikkeiden tuotteita, nyt on vuosi 2017.

Kommentoi