Takki, joka pakotti peilikuvaan

Tickle Your Fancy

 

Sain aika monta viestiä kun julkaisin Snapchatissä pitkästä aikaa peilikuvan itsestäni. Näytin työhuoneen peilin kautta otetussa kuvassa hyvinkin epähehkeältä, vaikka se melko hämärä olikin. Tukka oli aamusalin jäljiltä likaisempi kun aikoihin. Kasvot olivat meikittömät, vaikka niihin olikin ilmestynyt edellisyönä läjä näppylöitä.

Päällä oli trikoot, lenkkarit ja villapaita. Ja takki. Takki, joka näytti täydelliseltä. Takki oli myös syy miksi kuvan ikinä edes otinkaan. Se näytti niin pirun hyvältä kun peilin ohi työpistettäni kohti viiletin, että oli pakko peruuttaa pari askelta ja pysähtyä ikuistamaan hetki. 

Klassisempaa takkia saa hakea. Tässä vaan on kaikki. Se on kevyt, mutta lämmin. Pitkä, muttei liian pitkä. Rento, mutta tyylikäs. Se on käsittämättömän pehmeä ja siinä on  t ä y d e l l i s e t  kaulukset. Siis ihan täydelliset.

 

 

Tiedättekö kun se täydellinen vaate tulee vastaan. Kun muut naulakossasi roikkuvat vastaavat tuntuvat silmänräpäyksessä yhdentekeviltä ja olet valmis kuskaamaan kaikki vähääkään tätä vaatetta muistuttavat UFFille, koska mitä sinä niillä muilla enää? Et yhtään mitään.

Täydellisen vaatteen tunnistaa myös siitä, kun kaupasta ulos astuttuasi alat stressaamaan, että mitä jos tämä hajoaa tai menee pilalle? Mitä jos joku tumppaa siihen vahingossa tupakan, tai entä jos nojaatkin sillä vastamaalattuun kaiteeseen? Entäs jos joku vie sen naulakosta? Ei parane jättää yleisiin naulakkoihin, mietit. Ja snägäriruokaa, sitä et ainakaan tämä vaate päälläsi enää syö.

Olisikohan kuitenkin pitänyt ostaa toinen samanlainen, ihan varoiksi vaan?

Täydellisestä vaatteesta tulee yhtäkkiä paljon arvokkaampi kuin mitä hintalapun lukema näytti (ja etenki jos ostat niitä kaksi...). Haluat pitää siitä hyvää huolta ja viedä sen ulos mukavissa kokonaisuuksissa. Vaikka kyseessä on vain vaate, se saa sinut hymyilemään. Et malta odottaa, että saat taas seuraavana päivänä pukea sen yllesi. Kannat sitä ylpeänä. Ja aina kun joku kysyy sen alkuperää, hymyilet onnellisena mielessäsi. Se on täydellinen vaate.

 

Pictures: Annika Ollila

coat Samsoe & Samsoe

shirt Samsoe & Samsoe

culottes pants Samsoe & Samsoe

sneakers Nike

 

// That perfect coat  <3

 

xx Sara

Kommentit

Apaa (Ei varmistettu)

No on kyllä hieno! Tiedän niin ton tunteen kun haluu varjella jotain tiettyä vaatetta ja käyttää sitä vaan tarkoin harkitun asun kanssa ettei se vaan kulu "turhaan" XD ps air forcet on ihan ykköskengät! Sopii asuun ku asuun

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo just toi, haha :D Nää on legendat! Tykkään kun näissä on vähän paksumpi pohja!

mmeeri (Ei varmistettu)

Mistäs tämä täydellisyys löytyi? Tai siis onko muualla kuin netissä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Täältä http://www.samsoe.com/shop/shop-woman/jacket/polo-long-jacket-7410-f16405601/grey-mel/

En oo törmänny muualla kun netissä! Taitaa olla aika uusi!

mmeeri (Ei varmistettu)

Okei, kiitti! Onko isoa vai pientä kokoa? Tarvii ehkä itsekin harkita tilaamista...

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan peruskokoa! :) 

Kommentoi