TAKKILÖYTÖ KIRPPIKSELTÄ

Tickle Your Fancy

Milloin viimeksi olisin käynyt kirppiksellä/kirppistapahtumassa etsimässä jotain muuta kuin pinnatuoleja (huom. edelleen vain kaksi tuolia keittiössä. huom2. mikäli ylimääräisiä löytyy, täällä kiinnostunut ostaja!)? En edes muista!

Tämä takki löytyi reilu vuosi takaperin Nenäpäivän kierrätystapahtumasta. Vielä tarkemmin me stailattiin Jennin kanssa tapahtuman muotinäytökseen Fidan vaatteista 10 lookkia ja tämä takki kuului yhteen asuista. Oliko muuten pikkusen hauskaa viettää pari tuntia Fidan lajittelukeskuksessa (varsinainen aarreaitta!!) armottoman kokoisia vaaterullakkoja tonkien ja asukokonaisuuksia näytökseen kasaillen?! Takki ei sykähdyttänyt vielä lajittelukeskuksessa, eikä vielä stailausvaiheessakaan, mutta nähtyäni sen mallin päällä lavalla, mun oli pakko saada se. Heti näytöksen jälkeen kaikki vaatteet laitettiinkin myyntiin ja meikähän oli tietenkin kärppänä heti jonossa! Kotimatkalle Nosturin Nenäpäiväkirppistapahtumasta lähdinkin neljä euroa köyhempänä, mutta yhtä takkia rikkaampana.

Pakko päästä kyllä viettämään lähiaikoina kunnon kirppispäivä ja nuuhkia läpi useampi kirpputori ja kierrätyskeskus!

coat 2hand / knit H&M / pants Dr.Denim / shoes Dinsko

Translation: Can't even remember the last time I was 2hand shopping, if we're not talking about furniture. I bought this coat from recycling event few years ago and paid 4 euros for it, great investment I think.

Pictures: Kaisa/Si Moda

T. Sara

Kommentit

heidihei (Ei varmistettu)

Hei,

Mitä kirppiksiä yleensä kierrät? Olen muuttamassa takaisin Helsinkiin ja olen miettinyt, että mitähän paikkoja siellä kannattaisi kiertää :)

saratickle
Tickle Your Fancy

perus UFFit ja Fidat, joita löytyy ympäri Helsinkiä. Kaivarin kanuuna, Kampin kirppis, Goodsville second hand ja Hermannin kierrätyskeskus ovat semmosia vakkareita :)

Tinja (Ei varmistettu) http://tinjaemiliaaa.blogspot.fi/

Kyllä kannattaa pyöriä kirppareilla useamminkin :) sieltä voi löytyä aarteita :) nykyään kaikki lempivaatteeni ovat second handiä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on niin totta!!

Noora (Ei varmistettu)

Mulla olisi myynnissä 4 pinnatuolia. Haluatko, että laitan kuvia sähköpostiin? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

laita!!!

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kaunis takki, sopii sinulle! Mitkä ovat suosikkikirppiksesi? Itsekin tykkään kovasti niistä, ja Siivouspäivä on must!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon! :) Suosikkikirppikset luettelinkin tuossa ekalle kommentoijalle! :)

Siivouspäivä on must!

Nessa (Ei varmistettu) http://nessanelamaa.blogspot.fi/

Tosi upea kokonaisuus! :)

Kommentoi