Takkirakkaus

Tickle Your Fancy

Suurpiirteinen kuvaa aika osuvasti pukeutumistani (kuvaa aika osuvasti kyllä ihan kaikkea muutakin elämässäni :D). Jos nyt joku ei täydellisesti istu niin mitäs sitten. En käytännössä ymmärrä mitä tarkoittaa väärän mittainen hameen helma tai liian löysä paita. Mukaudun yleensä niihin vaatekappaleisiin joista nyt vaan satun pitämään ja yhdistelen niitä niin, että kokonaisuus toimii!

Kaikki menee paitsi se yksi juttu. Se yksi juttu on takin kaulukset. Toki on poikkeuksia, mutta yleisesti ottaen en pidä niistä. Kauluksettomat takit on se juttu!! Voitte kuvitella, ettei talven villakangastakkitarjonnassa ihan hirveästi noita kauluksettomia versioita löydy, joten silloin kun sellainen osuu eteen, on tilanne hyödynnettävä! Ostopäätöstäni tosin oli tällä kertaa pitkittämässä se fakta, että olin juuri edellisellä viikolla ostanut takin (mutta haloo, onhan tekoturkki nyt täysin eri asia!?!) joten kysyinkin teidän mielipidettänne Snapchatissa. Teiltä saamani kymmenkunta ostokehotusta vakuutti minut viimeistään! :D

Oikea päätös. Takkihan on täydellinen. Shoppailu snäppiraadin kanssa otetaan siis ehdottomasti uusiksi vielä!

coat Gina Tricot Premium / shirt Monki* / bag Monki* / jeans Dr.Denim / shoes Zara / sunnies Fendi, loveyewear.com* (*=gifted)

 

COAT LOVE <3

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

P (Ei varmistettu)

Oh ihana!!

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.com

Täykky takki!! Ja ihanat kuvat:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Ella on paras!! :)

~Marleena (Ei varmistettu)

Aivan ihana takki! &lt;3 Itsekin on ehkä pakko saada tuo takki, mietin vain että onkohan liian pitkä mulle kun olen noin 156 cm pitkä..kuinka pitkä sä olet?

saratickle
Tickle Your Fancy

165 on mulla pituutta! Käy testaamassa! :)

Mia K.
Voi taivas

Onpas hyvän näköinen! Hyvä kun hankit ;))!

Sokoksella Marks&Spencerillä on mm kauluksettomia takkeja! Näin niinkuin vinkkinä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos vinkistä! :D

HMaria123 (Ei varmistettu)

Sara, olen lukenut satunnaisesti sun blogia jo vuosia (varmaan jostain 2009 vuodesta asti?) ja sa olet kylla niin kaunis ja tyylikas ihminen! Ihailen niin sun tyylia ja ajattelen aina, etta jos mulla oli rahaa ja aikaa niin pukeutuisin kuin Tickle Your Fancy:n Sara. Nytkin toi uusi hiustyyli ja kaikki nama asut on niin 'on point' ja naytat juuri oikealla tavalla sarmakkaalle ja nuorekkaalle, mutta silti ikaiseltasi ja silla tavalla aikuisemmalta verrattaen silloin kun ensin aloin lukemaan sun blogia. Kaikkea hyvaa sinulle :) xx

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau mitä sanoja. Tuhannesti kiitoksia!! :)<3

Kommentoi