TALLINN MOMENTS

Tickle Your Fancy

Jos keskelle hektistä viikkoa ilmestyy rako, voi sen täyttää monella tapaa. Siivouspäivä on yksi järkevä vaihtoehto, etenkin kun katselee noita eteisen lattian vallanneita avaamattomia matkalaukkuja ja jo viikko sitten pyykkipussista tulvinutta pyykkivuorta... Noh mutta, järkevästi ei aina kannata toimia. Välillä kannattaa nimittäin tehdä just sitä mitä huvittaa, kuten lähteä extempore päiväreissulle Tallinnaan.

Aurinkoisen Tallinnan pikkukujat ja ah, niin mieletön kahvila/ravintolatarjonta saivat suupielet koholle. Tiistaipäivä oli täydellinen Tallinnassa vierailuun: laivaliput olivat puoli-ilmaiset ja kaupunki mukavan rauhallinen.

Pakko vielä kiittää teitä Instagramissa jakamistanne Tallinna-vinkeistä. Ihania paikkoja löydettiin! Voin kasailla näistä vielä erillisen postauksen, mikäli teitä vaan kiinnostelee! :)

 

A day trip to Tallinn is always a good idea.. <3

 

xx Sara

Kommentit

EricaK
EricaK

Tosi hyviä kuvia. Jälleen. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kivasti sanottu! Kiitos E <3

Emmaemma (Ei varmistettu)

Oioi ihanaa! Olen lähdössä perjantaina Tallinnaan myös erittäin lyhyellä varoitusajalla, enkä tiedä sieltä mitään hyviä mestoja. Minulle siis ainaki kelpaisi Tallinnavinkit mielihyvin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikeesti! Mä yritän saada huomenna kasaan! Viimeistään pe aamuna ;) Ihanaa reissua!

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

Aivan ihania kuvia! Mä oon kans miettinyt josko sitä kävisi tekemässä jonkun pikkureissun Tallinnaan - se on niin tuttu, mutta jollain tapaa aina yhtä kiva irtiotto arjesta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No just toi!! :) Musta tuntuu, että uus irtiotto pitää tehdä vielä tän vuoden puolella. Liikaa rafloja, joita ei yksinkertaisesti ehdi testaamaan 6 tunnissa :D

Extempore-reissut on usein niitä parhaita! Yleensä just sen takia kun ei ole mitään odotuksia tai sunnitelmia :)
Olisin ainakin hyvin kiinnostunut lukemaan postausta Tallinna-vinkeistä! Ihanaa päivää sinne <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon ihan samaa mieltä!! :) Matkasuunnitelmat ehtii tehdä laivamatkallakin (tai koneessa :D)

nooraemiliaa (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja mukavan kesäinen tunnelma! :) Tallinna-vinkit kiinnostaisi täälläkin, kun oon lähdössä käymään siellä poikaystävän kanssa tässä vähän syksymmällä.

saratickle
Tickle Your Fancy

hei mahtavaa! pistetään postaus tulille!

Idap (Ei varmistettu)

Jotenkin erityisen hienoja kuvia! :)

Kommentoi