Tämän hetken parhaat 9 + 1

Tickle Your Fancy

 

Matkakohde: Norjaan Lofooteille vaeltamaan tai toisena vaihtoehtona Islanti. Ehkä jopa molemmat. Nämä suunnitteilla kesälle!

Lautapeli: Terra - meidän uusi, superhauska ja äärimmäisen mielenkiintoinen maantietopeli. Tervetullutta vaihtelua Trivial Pursuitille.....

Elokuva: The Martian. Loistava!!

Artisti: LÉON. Aivan törkeen kova!! Levy soi repeatilla!! 

Ruoka-aine: Selleri. Tungen sitä nykyään kaikkialle: smoothieen, ruokiin, mehuihin...

Tv-sarja: Gotham. Mä en oikeastaan edes tiedä miksi olen koukussa siihen. Nyt kun miettii, niin se on oikeesti aika huono. Ja epätodellinen. Mutta silti kuitenkin hyvä (erinomainen mainospuhe) :D

Ravintola: Kallioon eilen kuukaudeksi avattu From Waste To Taste popup-hävikkiruokaravintola! Ravintola tosiaan valmistaa annoksensa hävikkiruoasta ja työllistää syrjäytymisvaarassa olevia nuoria, maahanmuuttajia ja pitkäaikaistyöttömiä. Niin mahtava idea. Tänne on pakko päästä lounaalle ja brunssille!

Kirja: Keplerin uusin Playground!!! Mainos osui näkökenttääni eilen ja oli pakko poiketa samantien Akateemiseen kirjakauppaan!

Biisi: Reino Nordin - Puhu vaan. Hyvä fiilis!

Random: Leon oscarvoitto + puhe <3

 

pants & sweater Junkyard

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

HelluB (Ei varmistettu)

Siis mä just varasin lennot kaverin kanssa Islantiin kesäkuuksi! Yks mun kauan odotetuimmista matkoista toteutuu vihdoin. Oon noin vuoden päivät lukenu sun blogia, tykkään niiiiin paljon! Voi hitsit jos sun blogista vois lukee Islantiin liittyviä matkavinkkejä ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oijoiii!! Kade! Kuulostaa täydelliseltä. Tuu jakamaan vinkkejä sitte, jooko! :D Kiitos ihan hirmusti <3

Kriselda
Kriselda

Ahh super cool asu! Ja mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tykkäsit tosta From Waste to Taste! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos ihana! :) Jooo! Mä oon varma, että se on super!

anniinanir (Ei varmistettu) http://stoori.fi/kaikkionhetkentassa

Toi biisi on just nyt munkin lemppari, soinut tauotta pari päivää :-) Haaveilen myös samoista matkakohteista :D

Piiakaro (Ei varmistettu)

Moi Sara! Pari vinkkiä Lofooteille (vietin siellä viime Juhannuksen). Ajakaa Lofootit ns. "Renkaana ympäri", lautalla Å:hon ja siitä sitte pohjoista kohti tai toisin päin ;) kivoja mestoja: arctic surfing Unstadissa (surfcamp, huikea paikka!) &amp; opetuksellinen valassafari Andenesillä.

saratickle
Tickle Your Fancy

aiiiiii että!! kiitos <3 musta tuntuu, että saatan vaan jäädä sinne tyyliin loppuelämäksi. Vitsi se paikka näyttää ihan hullun hienolta!!! 

Eveliina (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/eliia

Joo peukut näille! Erityisesti Norja ja Leo ♥ mut en tiennykään, et Kepleriltä on tullu uus kirja?! Pitää ehdottomasti käydä hankkimassa, vaikka sitten saa olla kyllä taas ihan pissat housussa, kun pelottaa nii paljon haha.. kirjoista Nukkumatti on aika kammottava... Toivottavasti toi uus on hyvä! Ainaki esittelytekstin mukaan vähän erityyppinen!

saratickle
Tickle Your Fancy

leo ja norja <3 NO JOO NÄKÖJÄÄN TULLU. Multa oli taas vaihteeks menny ohi, en oo uskaltanu vielä alottaa :D

liiliis (Ei varmistettu)

Ette tuu kyllä katumaan Lofooteille lähtöä ja muutenkin Pohjois-Norjan kiertämistä! Niin mieletön luonto, ihana meren tuoksu ja ystävälliset norjalaiset! Oon kesän töissä Nordkappissa, olis tietty huippua nähä teidät sielä! ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

No way!! No mehän tullaan sitte Nordkappin kautta ;)

liiisa (Ei varmistettu)

Heippa Sara! Mulla on vähän radikaali ehdotus: Oletko harkinnut, että postaisit metsähallituslaista? Muistelen vanhemmista postauksistasi, että tykkäät selvästi liikkua luonnossa, ja arvostat kansallispuistoja. Tiedän että tää menee kyllä 100kilometriä luoteeseen sun normaalista postausaiheista, mutta ajattelin kokeilla tikulla jäätä.. Kun tällä on vähän hoppunen :)

Tässä linkki HS juttuun, jossa kerrotaan esim. : ."Uuden muotoilun mukaan luonnonsuojelualueilla ei ole ”lähtökohtaisesti tuottovaatimusta”." http://www.hs.fi/kotimaa/a1456894561972
Ja tässä adressin keräyssivulle, jossa tilanne tiivistetään: "Metsähallitus hallinnoi kolmannesta koko Suomen pinta-alasta. Metsähallituksen yhtiöittäminen huonontaisi olennaisesti eduskunnan ja kansalaisten mahdollisuuksia vaikuttaa Suomen luontoa koskeviin päätöksiin. Esimerkiksi tiedonsaanti vaikeutuisi entisestään."
http://pysaytetaanmetsahallituslaki.fi/

Nättiä päivää:)

EricaK
EricaK

Täällä ollaan mietitty ihan samoja kesäreissuja! Lofooteista ollaan nyt puhuttu niin kauan (!!) Hassua miten useimmiten tulee reissattua niin pahuksen kauas ja sitten kuitenkin skippaa sellaiset paikat kun Lapin ja Lofootit minne porukkaa tulee kauempaakin :D

mamamama (Ei varmistettu)

Moikka! Tulipa mieleen, kun näin tuon Leon oscar + puhe -kohdan postauksessa, että voisitko joskus postata aiheesta bloggaus ja turha kuluttaminen? Monesti juuri blogeissa näkee (koska onhan se osa sitä) koko ajan uusia tuotteita olivat ne sitten saatuja tai itse ostettuja. Mitä mieltä olet itse kulutuksesta tai jatkuvasta uusien vaatteiden/asusteiden ostamisesta? Luin tuossa työn puolesta yhden tutkimuksen tuloksia, jonka mukaan esim. keskiverto suomalainen ostaa vuodessa 13 kiloa uusia vaatteita ja heittää pois 11 kiloa näistä vaatteista vuoden sisällä. Olisi kiva saada mielipidettä tähän bloggaajan puolelta :)

Ps. Lofootit on ihana paikka eli suosittelen! Varaa vaan tarpeeksi aikaa.

emmame (Ei varmistettu)

Tuskin Saralla olisi paljoa sanottavaa tai edes kiinnostusta. Addun uudet vaatteet on niin tärkeät ja viittaus tuohon puheeseen lähinnä naurettava. :) Vastuullisia ja kriittisiä tyyliblogeja onneksi löytyy ja suosittelenkin ehdottomasti tutustumaan niihin!!

Elisamaria1 (Ei varmistettu)

Samoilla linjoilla, aika tekopyhää hypettää leon puhetta, kun teet käytännössä rahaa maapallon tuhoamisella..:) tiesitkö, että kestävä elämäntapa tarkoittaa yhtä lentokonereissua kerran kolmessa vuodessa? peukutat sairasta kulutustrendiä ja välität todella huonoa maailmankuvaa nuorille lukijoillesi :)olet lisäbbyt kasvisruoan määrää ruokavaliossa, mikä on hyvä juttu, mutta se ei yksin riitä ratkaisemaan ilmastonmuutosta tai muitakaan globaaleja ongelmia. Toivoisin, että kantaisit edes vastuun toiminnastasi...

Kommentoi